Hogy tudtatok nyugodtan aludni úgy, hogy a babátok másik szobában alszik?
Nem értem miért ne aludhatna külön szoptatós anya??
A rosszul alvósnak pedig üzenem, hogy pont azért még mindig csak mellette alszik el a gyerek, mert rászoktatta. Tehát nem azért van rá szüksége a gyereknek, mert nehezen alszik, hanem mert hozzá van szokva, hogy az anyjával alszik el, így nélküle nem hajlandó. Ezt az elején rontottad el.
16-os vagyok. Nahát... anyatejes a babám. 5 hónapos és annyi tejem van, hogy már a fagyasztóba se fér be több.
De nem is értem, hogy akinek tápszeres a babája, ahhoz nem kell éjjel felkelni, 18-as? Ha megébred a baba, hogy éhes, akkor mindegy, hogy anyatejes vagy tápszeres.
Jaaa és ne feletsetek el lepontozni!
Úgy látom, aki leírja, hogy náluk hogy mennek a dolgok, annak annyi. Az rossz válasz, ha nem azt írjuk, amit egyesek hallani akarnak.
18-as!
szívemből kívánom,a te gyereked legalább 18 éves koráig aludjon köztetek és ne felejts el elemet cserélni a légzésfigyelőbe!
még a végén bűnöző lesz a gyerek mert külön szobába kellett aludnia!
idióták. elszomorító, h a nők mennyire kifordulnak magukból egy szimpla gyerekneveléssel kapcsolatos kérdés apropóján. az ,ég lesújtóbb, h ezek a nők átadják a gyerekeiknek a viselkedésmintát, a világnézetüket, akik felnőttként ezzel a csomaggal járnak-kelnek a világban :)
jó hogy nem vérhast kívántok egymásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!