Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudtatok nyugodtan...

Hogy tudtatok nyugodtan aludni úgy, hogy a babátok másik szobában alszik?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 21:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
24%
Képzels szoptatós anya voltam és eszembe nem jutott együtt aludni a gyerekkel, se neki se nekünk nem egészséges.
2014. jan. 3. 00:18
 22/27 anonim ***** válasza:
14%
és szoptattad is vagy 2 hétig? nevettséges
2014. jan. 3. 00:23
 23/27 anonim ***** válasza:
Bár Vekerdy tanár úr szerint rendkívül jót tesz a gyermeknek az együtt alvás, biztonságérzetet ad a babának, én kizárólag saját terpeszkedős éjjeli alvásom miatt külön raktam az elejétől a babámat, most két éves, már nem kiságyban alszik és rendszerint átszökik a szülői ágyba, de eszem ágába sincs őt ettől az örömforrástól megfosztani
2014. jan. 3. 07:02
 24/27 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem miért ne aludhatna külön szoptatós anya??

A rosszul alvósnak pedig üzenem, hogy pont azért még mindig csak mellette alszik el a gyerek, mert rászoktatta. Tehát nem azért van rá szüksége a gyereknek, mert nehezen alszik, hanem mert hozzá van szokva, hogy az anyjával alszik el, így nélküle nem hajlandó. Ezt az elején rontottad el.

2014. jan. 3. 09:10
 25/27 anonim ***** válasza:
83%

16-os vagyok. Nahát... anyatejes a babám. 5 hónapos és annyi tejem van, hogy már a fagyasztóba se fér be több.

De nem is értem, hogy akinek tápszeres a babája, ahhoz nem kell éjjel felkelni, 18-as? Ha megébred a baba, hogy éhes, akkor mindegy, hogy anyatejes vagy tápszeres.

Jaaa és ne feletsetek el lepontozni!

Úgy látom, aki leírja, hogy náluk hogy mennek a dolgok, annak annyi. Az rossz válasz, ha nem azt írjuk, amit egyesek hallani akarnak.

2014. jan. 3. 10:05
 26/27 anonim ***** válasza:

18-as!

szívemből kívánom,a te gyereked legalább 18 éves koráig aludjon köztetek és ne felejts el elemet cserélni a légzésfigyelőbe!

még a végén bűnöző lesz a gyerek mert külön szobába kellett aludnia!

2014. jan. 3. 11:25
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

idióták. elszomorító, h a nők mennyire kifordulnak magukból egy szimpla gyerekneveléssel kapcsolatos kérdés apropóján. az ,ég lesújtóbb, h ezek a nők átadják a gyerekeiknek a viselkedésmintát, a világnézetüket, akik felnőttként ezzel a csomaggal járnak-kelnek a világban :)

jó hogy nem vérhast kívántok egymásnak

2014. jan. 3. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!