Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudtatok nyugodtan...

Hogy tudtatok nyugodtan aludni úgy, hogy a babátok másik szobában alszik?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 21:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%

11.: szóval ti a gyerek 1 éves koráig egyszer sem csináltátok a hálóban. aha.

Ez tipikus esete annak, amikor az anya már az újszülöttel rögtön kezdi kitúrni az apát a "családból". Először a szex szűnik meg, mert ott a gyerek, a konyhában/fürdőben meg nincs kedve, aztán amikor 1-2 éves a gyerek, akkor az ágyból is kitúrja az apát, mert hadd aludjon mellette a gyerek, neki ez biztonságot ad...és így tovább. Ez a te jövőképed...

2014. jan. 2. 21:46
 12/27 anonim ***** válasza:
48%

11. vagyok

12. milyen gyorsan kiismertél. majd megmutatom a férjemnek is amit írtál, h tőled tudja meg, mi vár rá :)))

2014. jan. 2. 21:48
 13/27 anonim ***** válasza:
Nyugodtan nem alszom mar 5 eve, miota megvannak a gyerekek:) 1 evesek multak, mikor kulon szoba mellett dontottnk, de mindketto kozvetlen a halo mellett van, ajtokat nyitva tartom, es gyors vagyok...ha betegek mig ilyen kicsik, akkor mellettuk alszom egyebkent peig nem zavarjuk egymast..a lynyomnal pl gyakori, hogy ejjel felebred tejciert es eszreveszi, h nem vagyunk magunk (pl apa forgolodik, kohog stb), akkor jatszani akar, nem tudom visszaaltatni...nagyon szerettem, mig mellettem szuszogtak a kisagyban, de igy talan jobb mar..k
2014. jan. 2. 21:56
 14/27 anonim ***** válasza:
Az,hogy nem kell átrohangálni az nem a gyerek hanem a te kényelmed miatt van.
2014. jan. 2. 22:01
 15/27 anonim ***** válasza:
17%

Az ilyen gyerekeket később iszonyú nehéz lesz külön szobába tenni.

Mániákus anya lehetsz, erre rá fog menni a házasságod is...

2014. jan. 2. 22:08
 16/27 anonim ***** válasza:
Én arra is felébredek, ha álmában ad ki valami hangot. Ha már mindenképp felébredek a hangjára, nem tart semmiből átmenni és megnézni. De van ismerősöm, aki a 8 éves gyereket próbálta átszoktatni külön ágyba. Nem sok sikerrel.
2014. jan. 2. 22:54
 17/27 anonim ***** válasza:
10%
Simán, ugyan úgy meghallottam mindent. Soha nem aludnék egy szobában a gyerekemmel, nem egészséges.
2014. jan. 2. 23:19
 18/27 anonim ***** válasza:
24%
Úgy hogy nagyon nem érdekli őket, majd felnő valahogy ,látod légzés figyelő se kell alá. Táposak ,szoptatós anya nem altat külön.
2014. jan. 2. 23:33
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem attol jo anya valaki, hogy egyutt alszik vagy epp kulon, szoptat vagy tapot ad! Ha ezek szamitank, en szornyu anya vagyok- mindket gyerekemmel aktivan dolgoztam terhesseg alatt, mindketto csaszaros, fel evig tudtam szoptatni, , 1 ev utan kulon szobaba tettuk oket...es masfel evesen bolcsibe is ment mindketto........szornyen hangzik ez igy, mgsem itelhet el senki, aki nem tudja, hogy elunk, hogy toltjuk el a kozos idot, hogy ejszakazom meg sokszor most is...es mindketto vidam, eleven, ertelmes gyerkoc:) A fiam - elso gyerek- rossz alvo volt, pici koratol sokat aludt a agy agyban, csak velem aludt el, a sajt szobajaban is, es mostis szinte mindig melle kell fekudnom elalvaskor, es jjel i odahiv...o ezt szokta meg, es ennyi ev, teso es munka mellett bizony nem egyszeru.....Mind mashogy latjuk jonak, masok a korulmenyek, amik dontesre kesztetnek, de nem kell egymasnk menni...a kerdes es nehany valasz is azt sugallja, hogy a fenebe tudtok nyugodt lelkiismetettel aludni......
2014. jan. 3. 00:01
 20/27 anonim ***** válasza:
60%
Hozzateszem, 1 eves kor alatt en sem tennem meg kulon, megnyugtatobb volt mellettem:) (utolso)
2014. jan. 3. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!