Áprilisban megszűnt a tanulói jogviszonyom.30hetes babás vagyok. Mit kellene csinálnom, kihez fordulhatnék?
Szia!
Fizethed te magad is, csak azt az Apeh-nál a formanyomtatványon kell intézned illetve ha nem tudod fizetni akkor a Polgármesteri hivatal átvállalja helyeted. Most nem jut eszembe a nyomtatvány száma, de ha gondolod megkeresem neked. Érdeklődj a hivatalotokba.
Huh, azt nagyon megköszönném!!!Fizetni tunám éppenséggel, csak anyuval lakunk még. És nekem ugye nincs még jövedelmem semmi...
Ez akkor azt jelenti nem vagyok biztosítva?
Rendben de ha azt az 5ezret magadra vagyis a biztosításodra költöd akkor is a babára is költesz. Gondolj bele. Ha jók az információim akkor tb- finanszírozás nélkül ha szülni mész ugye magadnak kell fizetned a kórházi ellátást. Egy sima szülés 5 napos bentfekvéssel csupán 130-150ezer körül van( s nem fogadott orvos vagy ilyesmi, csak simán biztosítás nélkül beestél és szültél). Ki tudnád fizetni saját zsebből? S mi van akkor ha császáorznak?
Járj mindenképp utána,hogy biztosított vagy-e tehát helyi ope iroda aztán a munkaügyit is megpróbálhatod, de nem lesz elég a biztosítotti jogviszonyod mondjuk TGYÁS- és GYED-hez ezért lehet csak GYESt kapsz majd .Ezeket mind megkéne kérdezne.
Szóval 1 oep aztán TÁKIS csdaládtámogatások és munkaügyi kzp. Sok szernecsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!