Az olasz szülők szigorúak?
Nyilván általánosságba véve értem. Tehát szigorú nemzet nevelés terén?
A gyerekek suhancok, vagy esetleg másabbak?
Tud erről valaki valamit?
Szerintem embere válogatja.
Én ismerek pár olaszt , elég lazák , úh nem hiszem, h a családjukban akkora nagy szigor lett volna / lenne.
voltam babysitter olaszban pár hónapot.Nagyon neveletlen gyerekek voltak,a szülők persze gazdag munkamániás emberek voltak,nem törődtek sokat a gyerekkel.
2 családnál voltam,az egyiknél a gyerekek nagyon szófogadatlanok voltak velünk babysitterekkel,viszont ha a szülők rájuk szóltak,ott nem volt pardon.
A másik családnál pedig még a szülők sem tudtak mit kezdeni a gyerekekkel. Ott még a nagymamájukat is lek.rvázták,köptekharaptak,rúgtak csíptek. A 4 éves gyerek az anyját úgy hívta Puttana,az apját pedig úgy,hogy PuttanO . Az egy éves húga szemöldökét felszakította keménytáblás könyvvel,meg hasonlók.
Szerintem amúgy minden országban van ilyen meg olyan szülő is.
Nekem eddig ket olasz lakotarsam volt, mindketten 25-30 ev kozotti felnott emberek, de a Mamma Mia szelleme meg mindig kisertette oket.
A lany pl nem vehet meg egy ruhat anelkul, h skype-on meg ne mutatta volna eloszor anyanak, aki rabolint.
A fiu is elmondta, h az anyja gyerekkoraban nagyon sziguran nevelte es ha nem csinalta meg az agyat reggel, akkor bement mindent szetdobalt a szobajaban es raparancsolt: 'rend legyen!'
Kicsit mar huledezek is neha azok alapjan, amiket az olasz szulokrol hallok, mondjuk ezek mind eszak-olaszorszagi esetek, talan a deliek engedekenyebbek.
Mindenesetre, ez a ket nagyon szigoruan nevelt olasz volt a ket legjobb lakotarsam. Szinte pedansan ugyelnek a rendre, tisztasagra, semmi panasz nincs rajuk, csondesek es visszafogottak.
Párom Olasz. Nos, ezt a szigort még nem vettem észre.
De szerintem ez függ attól is, hogyan és hol nevelkedtek. Nem mindegy, hogy melyik részén éltek/élnek, milyen kúltúrát hoznak magukkal.
Ez olyan, mint itthon. Vannak olyan kis falvak, ahol bizony teljesen más minden, mint Pesten. Hagyományőrzők, mind gyermeknevelésben és életmódban.
Ez így van kint is, és máshol is, az világ bármely pontján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!