Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha most kellene döntened,...

Ha most kellene döntened, vagy már tapasztalatból tudsz beszélni, családostól (kisgyerekekkel) melyik országba költöznél?

Figyelt kérdés
Természetesen elérhető válaszokat várok :-)
2013. dec. 29. 12:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Angliában melyik nagyvárosban éltek és melyiket ajánlanád még? Munka, gyerekpárti felfogás stb szemponzkából?

Persze,nyilván nem fenékig tejfel az élet sehol, vagyis biztos vannak olyan helyek, de oda nem jutunk el soha.

De úgy gondolom ennyi munkával, mint amit itthon dolgozunk külföldön annyit tudnánk keresni, hogy esetleg egy nyaralás beleférne. Mindenki azt mondja: mert azt hiszitek ott kolbászból van a kerítés! NEM! De ha tegyük fel Angliában én ugyanúgy dolgozok diplomával napi 12 órát, a férjem 3 műszakban, nem élünk nagylábon, mint ahogy itthon sem, nem hiszem el, hogy az életszínvonalunk ott maradna ahol vagyunk! Ott is meg kell dolgozni a pénzért.

2013. dec. 29. 15:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Kösz a Bora Borát:)
2013. dec. 29. 15:06
 13/21 anonim ***** válasza:

Milyen diplomad van?

A varos tok lenyegtelen amugy csak ne London vagy Livepool legyen :)

A 3 muszakos meg diplomas munkat szerintem felejtsd el.

ferjedet etterembe gyarba stb helyre gyorsan be kell tenni dolgozni.ha mar keres bereljen egy hazat.ha o rendben van es van felretett penzetek ugy 2 honapra akkor kell a gyerekekkel nekiindulni. Oviba regisztralni orvoshoz stb 1 nap alatt megvan.hany evesek a gyerekek?

2013. dec. 29. 15:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Persze, csak azért írtam, hogy szemléltessem a miérteket. Nyilván nem ugyanilyen időben szeretnénk vagy fogunk tudni dolgozni.

A nagyobb szeptemberben megy iskolába, a kicsi kiscsoportos. Tehát nagyon sürgető lenne a dolog. Az iskolakezdés szempontjából!

Igen és Londont nagyon kerülném. Nem szeretem a nagy nyüzsit.

Van ötleted milyen hol lenne érdemes munkát keresni?

2013. dec. 29. 15:52
 15/21 anonim ***** válasza:

A kicsi 3 eves?

Csak azert, mert o akkor o jovore kezdene itt a sulit kb

Abban az evben kezdik amelyik tanevben betoltik az 5ot.

Lanyom 4 lesz most telen es szeptembertol kezdi az iskolat.

Munkat nezzetek gumtree-n.mivel nektek tok mindegy melyik varos igy a legkonnyebb.ugyan itt tudsz hazat is keresni.hazat tudtok meg righetmove-on is.

2013. dec. 29. 16:07
 16/21 A kérdező kommentje:

Húú..látod tudatlan vagyok! Akkor a 7 évesem hogy kezdené a sulit? Már akkor sokadik osztályba kerülne? Nagyon le lenne maradva? Okos gyerek,de nyilván ovis szinten, nem tud írni-olvasni. Ráadásul angolul sem.

Nem tudtam, hogy ott 5 év a korhatár. Akkor a kicsi jövőre kezdené, holnap lesz 4 éves.

2013. dec. 29. 16:13
 17/21 A kérdező kommentje:
Yorkshire-t ismered?
2013. dec. 29. 16:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Toleransak.lanyom szeptemberben kegdte az ovit de a mondatai felet mar angolul mondja, mert egyszerubb.ragad ra a nyelv, pedig csak napi 3 orat van oviban.

Max fel ev es felzarkozik a kicsi, a nagynak kell kicsit tobb az iras olvasas miatt, de 1 ev mulva mar az sem lesz tema.

En nem a gyerekek miatt aggodnek :) a felnotteknek nehezebb az alkalmazkodas.

A ferjed fekudjon ra a nyelvre, minden este egy angol film gyerekeknek angol mese es raall a fuletek.

Lenyeg, hogy minel hamarabb lepjetek a gyerekek miatt barhova is mentek.mi eldontottuk, hogy jovunk es 2 het mulva mar itt is voltunk.a ferjed mar johetne most is es Ti jonnetek 2-3 honap mulva.o eloszor a legolcsobb tomegszallason kezdene es amire jottok berelne hazat/lakast.en nem jonnek rogton gyerekekkel, mert idegorlo a munkakereses, ha tudod, hogy meg a 2 gyerek is ott van akirol gondoskodni kell.a penz fogy, mert egy haz/lakas berles nem.olcso.mindez konnyebb ha csak 1 szobat kell fenntartani es csak magara kell kolteni.

2013. dec. 29. 16:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Abban a megyeben lakom.
2013. dec. 29. 16:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Varosokat ne kerdezz, mert nem tudom melyik milyen, mert mi ugyan abban a varosban lakunk mint amikor idekoltoztunk.

Persze kirandulni voltunk mar sok varosban, de az alapjan en nem tudok semmit mondani.varoson belul is hatalmas elteresek vannak arban biztonsagban.iskola milyenseget is nezni kell ha hazat kerestek, mert nagyon nem mindegy milyen iskolaba jar es korzetes iskolak vannak es negez bejutni nem korzetes iskolaba.

2013. dec. 29. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!