Anyukák, akiknek nincs segítségük! Ha betegek vagytok hogyan vészelitek át a nehezebb napokat kisgyerekekkel?
Volt ilyen, meg sem próbáltam szórakoztatni őket. Tévé bekapcs, mese minden mennyiségben.
Normál esetben nincs így, de engem ez a vírus úgy levett a lábamról, hogy mozdulni se tudtam szinte. Ilyen esetben nem is akarok élanyu lenni, túlélésre játszunk, minden szabad.
én télen kaptam el a gyerektől az influenzát, majd vittem vissza a beteg rendelésre kontrollra mikor meggyógyult és ott ha még nem lett volna elég bajom, elkaptam egy hányós-fosós vírust is. totál ki voltam készülve, felkelni se tudtam, mikor másnap elég durva dolog történt a gyerekkel és be kellett vinni a kórházba.
végig vele voltam, valahogy összeszedtem magam vagy nem is tudom, de eszembe se jutott, hogy beteg vagyok, csak a gyerekre figyeltem. aztán mikor kijöttünk én összeestem...
férjem megoldotta, hogy 1 napig itthon maradjon, kénytelen volt, különben én mentem volna vissza a kórházba...
valahogy túléltük. próbálj meg este, mikor a párod hazaér, lefeküdni és addig fel se kelni míg a gyerek nem kel reggel. egyszerűen vonulj el, egy kiadós alvás csodát tesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!