Jogosan mérges rám a párom?
A lányom nemsokára 3 éves lesz. Kinéztem neki egy babaházat ,használtan, sok kiegészítővel. Direkt használtat néztem, mert úgy jóval olcsóbb. A sok kiegészítővel együtt 25.000 Ft. De így nem kapna semmi mást, csak ezt. A házat tőlem, a kiegészítőket elosztanám a rokonok között. A párom (aki nem a gyerek apja, és fél éve vagyunk együtt) ma nekem esett, hogy miért kell ennyi pénzt elverni játékra, a gyerek ugyanúgy elvan egy 1000 Ft-os valamivel is. Kiabált, veszekedett velem, és szerinte nem vagyok normális.
Jogos? Felesleges megvenni? Igazából ez egy olyan játék, amivel sokáig tudna játszani, ezért is gondoltam, hogy megérné megvenni.
Ki az a hulye aki hagyja fel ev utan hogy beleszoljon veszekedjen/orditson a dontesebe?
Ha a sajat megdolgozott/megkeresett felrerakott penzem a lanyom (nem kozos gyerekre) akarom kolteni vagy szerencsejatekra akkor arra fogom elkolteni!
A viselkedése, az a nem normális! Ha most így beszél veled, mi lesz késöbb? És szereti egyáltalán a lányodat? Tudod, még ha esetleg nem is álltok a legjobban, akkor is elmondhatná szépen a véleményét, puhatolózhatna a lányodnál, hogy mi tetszik, ami olcsóbb, stb.
Egyébként, ha nem nagyon durva nektek ez a kiadás, én megvenném. Hatalmas öröm, sokáig használható, ráadásul el is osztod a költségeket a családban.
A párodon viszont gondolkozz el, tapasztalatból írom, hidd el!
"Tudod, még ha esetleg nem is álltok a legjobban, akkor is elmondhatná szépen a véleményét"
Ahhoz előszór a kérdezőnek meg kellene beszélnie a férfivel. Hogy lehetne már azzal bármit is megbeszélni aki nem kérdez hanem kijelent.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megbeszéltem vele, ez volt a második alkalom, hogy felhoztam a témát, meg is kaptam, hogy semmi másról nem vagyok képes beszélni.
A saját pénzemről van szó, nem vagyunk közös kasszán. Amúgy most adtam el a babakocsit, ami 20.000 Ft. Szóval azt a pénzt forgatnám vissza, nem a mindennapi pénzünkből venném el ezt az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!