Van még itt olyan, akinél mindkét fél fegyveres testületnél dolgozik? Hogy oldjátok meg a gyerekfelügyeletet?
Szia!
Mi mindketten fegyveres testületnél szolgálunk a férjemmel, de 8 órában, havonta pár alkalommal kell 24 órás szolgálatot adni. Pontosabban csak neki, mert én most babát várok, de van 2 nagyobb tesó is. (most januárban, februárban még dolgozok, de szolit már nem kell adnom)
Hát nem könnyű a helyzetetek az biztos.
Én úgy gondolom majd, hogy nálunk vannak annyira toleránsak a főnökeink, hogy figyelembe tudjuk venni, mikor van a másik szolgálatban, és én akkor 8 órában leszek, hogy valaki mindig legyen a gyerkekkel. Segítségünk sajnos nincs. Esetleg nálatok van nagyi, vagy jó barát a ki tud segíteni pár órára?
Az más kérdés, hogy amikor ő hazamegy és leadja ,én akkor ugyanúgy megyek dolgozni, tehát csak másnap délután találkozunk. Hát ilyen az élet, legalább nem unjátok meg egymást. :) A gyerekeknek kicsit hosszú lesz nálunk is, reggel 7-től du. negyed 5-ig oviban , bölcsiben,de ez van. Legalább van munkahelyünk!
Kitartás! Esetleg valamelyikőtök nem tudja magát 8 órásra kérni, mert akkor jobb lenne picivel a helyzet.
Boldog új évet nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!