Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 29 éves múltam és még NEM...

29 éves múltam és még NEM akarok gyereket. De miért nem?

Figyelt kérdés
Mikor jön meg az érzés, hogy babát akarok? Teljesen lelkifuralásom van, mert mindíg arra gondolok minél később szülök annál kevesebbet lehetek majd a leendő gyermekemmel. (a koromból adódóan) Nektek mi adta meg az első lökést a baba felé?Mikor jön meg az érzés, hogy babát akarok? Teljesen lelkifuralásom van, mert mindíg arra gondolok minél később szülök annál kevesebbet lehetek majd a leendő gyermekemmel. (a koromból adódóan) Nektek mi adta meg az első lökést a baba felé?
2009. nov. 27. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Nekem az, hogy terhes lettem. :p Én is 29 vagyok és 8 hónapos a babám. Nem vagy elkésve még. Nővérem 32 és neki sincs még.
2009. nov. 27. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Szia!Én most,32 évesen szültem,pedig már 12 éve házas vagyok.Eddig nem akartam.Én most értem meg rá!NE aggódj!Eljön az idő!Akkor vállalj,ha úgy érzed akarod is!Ne csak mert "kellene".Én most élvezem,és értékelem minden percét.
2009. nov. 27. 15:25
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Én is így voltam, mígnem azt mondták nem lehet.

Itt az ideje.

Egyébként azóta már van egy babónk!

2009. nov. 27. 15:27
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ne is szülj gyereket.

Ebbe a világba csak a gyerek szívna folyton.

2009. nov. 27. 15:27
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Szülj, de csak akkor ha megérettél rá! Habár vannak olyan nők, akiknek nem való az anyaság. Ezt majd érzed. Nem késtél még el, nagyon okosok azt mondják, hogy az első gyereket 35 éves korig meg kellene szülni, ez lenne az egészséges.
2009. nov. 27. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
45%

Ez érdekes kérdés. Én folyamatosan azt mondogattam, hogy nem kell gyerek, nem akarok. Aztán egyik nap, 27 évesen, arra ébredtem, hogy mégis akarok. Nem tudom, mi lelt engem azon az éjjelen :)

Na mindegy, akkor még pasi sem volt a láthatáron. Végül pár hónapra rá megismertem a férjemet (fél év után házasodtunk össze), nagy szerelem, nászéjszakás baba, most 1 éves.

Szóval nincs veszve semmi nálad se, lehet, téged is megszáll majd valami egy éjjel :D

2009. nov. 27. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
44%

Még 30 évesen sem akartam babázni, bár nem zártam ki a lehetőségét, hogy majd egyszer. Az igaz, hogy kevesebbet lehetünk velük, de remélem mire lesz 18-20 éves már nem is akarunk majd egymáson csimpaszkodni. Felneveljük őket és kiröppennek, így van ez jól.

A lökést pedig az adta meg, hogy találkoztam az Igazival, akinek szülni akartam. :-)

2009. nov. 27. 17:13
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
28 évesen becsúszott az első, amásodikat 37 évesen szültem.
2009. nov. 27. 19:52
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem kötelező szülni, ezért ne érezd magad rosszul.

Én se akarok, ha változok, változok, ha nem, nem.

2009. nov. 28. 10:01
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
Én sosem akartam korán szülni, 32 vagyok, 5 hónapos a babám. Viszont amikor terhes lettem, arra gondoltam, hogy kár hogy nem vállaltam be előbb.
2009. nov. 28. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!