Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mekkora mosogatógápet...

Anyukák! Mekkora mosogatógápet vegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem pont ide illik a kérdés, de itt van a legtöbb nő aki háztartást vezet. Már kiírtam a háztartási gépekhez is, de csak ketten feleltek. 4 tagú a család. Van aki azt mondja 8 terítékest vegyek, mert az elég, és kevesebbet fogyaszt. Van aki szerint viszont a nagyobb a jó (10-12 terítékes). Nektek milyen van? Mik a tapasztalatok? Melyíket ajánlanátok jó szívvel? Jól meg kell gondolnom, mert cserélgetni nem fogjuk jópár évig!
2009. nov. 26. 17:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a betűhibáért:(,azért remélem érthető!
2009. nov. 26. 17:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőméknek kicsi van, megbánta, és szívesen lecserélné 10-12 személyesre, azt mondja. Úgyhogy ha én vennék, nagyot vennék.
2009. nov. 26. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
47%

Anyumék 5-en vannak otthon (mi már elköltöztünk)és ő azt mondta, hogy az a régi, felültöltős Hajdú a legjobb...nem mos sokáig, nem teszi tönkre a ruhát.Azt mondja amúgy sem használt túl sok programot a régi gépén(elég jó volt neki)

Ja és vehettek volna modernebbet,a pénzzel nem volt gond, csak ő ezt szereti.

2009. nov. 26. 17:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél 10-12 személyest.

Egyrészt lehet feles programot futtatni (akkor csak az egyik tálcába pakolhatsz és csak fele vizet használ)

Másrészt érdemes inkább kicsit több tányért, poharat beszerezni és akár csak kétnaponta beindítani.

Van rajta csak 10 perces öblítés, azzal megakadályozhatod, hogy rászáradjon, vagy megbüdösödjön ami benne áll.

2009. nov. 26. 17:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

te jó ég!második vagyok és most látom milyen vadbaromságot írtam...jaj bocsi!!!:D

nem olvastam végig rendesen a kérdést, és úgy látszik amit elolvastam azt sem rendesen...fuu de ciki...nincs mentség, ez gáz, bocsi....:)

2009. nov. 26. 17:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi még csak ketten vagyunk a férjemmel, de 12 terítékes van. Az a legpraktikusabb.

èn is csak kétnaponként inditom el ha úgy van, de semmi gond, és ha vendégek vannak akkor nagyon jól jön, hogy ilyen nagy. :-)))

2009. nov. 26. 17:46
 7/13 anonim ***** válasza:
12 terítékes!!!!!A kisebbe beteszel egy nagyobb edényt és tele van!Mindenképpen a 12-est vegyétek meg:)Nálunk hamarosan már 3 gyerek lesz,szóval van mosatlan bőven és így is elég 2 max. 3 naponta beindítani!
2009. nov. 26. 18:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
12 terítékes.Akinek az ismerőseim közül kisebb van,már megbánta.Ebben a lábosokat is el tudod így mosogatni,ha csak a tányérokkal-poharakkal nem lenne tele.De ha 2-3 naponta indítod,az sem gáz.
2009. nov. 26. 18:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

12 terítékeset! Az előttem szólók már nagyon jól leírták, hogy miért.

Mi is mostanában fogunk venni, és ahogyan nézegettük az árakat, a kettő között körülbelül max. olyan 10ezer Ft különbség van, ezt meg vissza fogja hozni a nagyobb. (A praktikum miatt)

Az áramfogyasztása mindkettőnek ugyanannyi, a víz meg még kevesebb is akkor, ha a nagyobban indítod el a fél programot. Ha meg úgyis tele lesz, kell a nagyobb is! =o)

2009. nov. 26. 20:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
12 terítékeset, nekünk 2-re megtelik, főzök.
2009. nov. 26. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!