Vaterázó Anyukák! Hogy szokott lenni a postaköltség ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ha több dolgot veszek egy eladótól, akkor ugye nem számolják rá minden egyes termék árára a postaköltséget, hanem csak egyszer fizetem meg a postaköltséget az összes termékre vonatkozólag. Vagy eladónként eltérő?2011. nov. 2. 15:41
1/4 anonim válasza:
Lehet eladóként eltérő,de ha ez így van akkor ott már valami nagyon nem korrekt.. Ha több dolgot veszel akkor egy dobozba bele az egész és mint standard postai csomag megy.
2/4 anonim válasza:
Általában vásárlás előtt érdeklődni szokás az eladónál,hogy ha több termékét megveszed,mennyi lesz a posta. Kérdezd meg te is. De ilyen esetben egy csomagba tesznek mindent és súly alapján megy a postaköltség.
3/4 anonim válasza:
Egyértelműen egy dobozba teszi bele és egyben küldi el!!Máshogy ne is fogadd el(pláne külön-külön neee)
6éve teszvesz-es
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is így gondoltam, hogy az összesre számolják, úgy a korrekt. Persze meg fogom kérdezni, csak előtte itt kíváncsiskodtam.
2011. nov. 2. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!