Mesterséges méhszájtágításnak milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
Missed ab műtét előtt végeztek nálam ilyet.2009. nov. 25. 16:36
1/4 anonim válasza:
gyakorlatilag semmilyen, de természetesen ismer az orvostudomány olyan eseteket is amikor a következő terhesség megtartásakor éhszáj-elégtelenség lépett fel. attól is függ mivel és hogyan tágítottak, mekkora volt a terhességed amikor elvetéltél. Ha zselével, vagy azzal a bizonyos algapálcával csinálták biztosan nem kell következményektől tartanod. Gondolom visszahívott a dokid ellenőrzésre, akkor meg fogja nézni a méhszájadat is. Ha mégsem zár teljesen, a következő baba érkezéskor tud majd megolást találni, ne félj! Pl: méhszájzáró műtétek. Én 2 missed ab után 34hetes vagyok a második babámmal.
Sok sikert neked is!
2/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához :) 9 hetesen volt m.ab. és azóta már voltam vissza a dokihoz, rendben talált mindent. Remélem nem kell sokat várnom és végre babázhatok :)
2009. nov. 25. 16:48
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt missed abortusom.Az után 3hónap mulva ujra terhes lettem.Nem volt gond a méhszájjal,végig zárt volt.Nézd a jo oldalát egy "kitisztitott"méh után könnyebben esnek teherbe a nők.A környezetemben szétnézve ez a tény igazolodott.Sok sikert.8hónapos kislány anyukája.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és gratulálok :))
2009. nov. 26. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!