Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismotort mikor vettetek a...

Kismotort mikor vettetek a gyerkőcötöknek?

Figyelt kérdés

Van egy babytaxink de nem nagyon érdekli vagyis inkább tolja meg nézi a felnyitható ülőkében mi lehet :) motorozni nem nagyon akar vele.

Nem tudom a kismotort mikor próbáljuk meg. 1,5 évesről van szó.

2013. dec. 14. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi 1,5 évesen vettünk, ez augusztusban volt. Akkor még tologatni kellett :), de ma már úgy száguldozik vele, hogy tényleg futólépésben tudom csak tartani vele az iramot.

Szerintem próbáljátok meg, de számoljatok azzal, hogy lehet eltelik egy hónap is, mire önállóan is tudja hajtani.

2013. dec. 14. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
22 hónaposan vettünk a kislányunknak. Tavasszal vennék a helyetekbe, most sok értelme nincs.
2013. dec. 14. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
1,5évesen vettük.
2013. dec. 14. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Most én inkább szánkót vennék,kismotornak hidegbe sok értelme nincs csak megfázik.
2013. dec. 14. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Születésekor kapott egy 4-es méretű sportmotort egy barátunktól :-) Most 1,5 éves, kb. 1,5 hónapja kezdett motorozni. Ma már profi, alig lehet utolérni. Nagyon szereti.
2013. dec. 14. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem ha most télre nem is, de tavasszal már simán motorozhat! :) Vagy maximum addig odabent próbálgatja, ha megveszitek.

Kislányom 10 hónapos korától motorozik a lakásban, mert jött a tél, de ő a sajtkukac kategóriába tartozik... csak azért írtam, hogy ha van hely, odabent is próbálkozhat, és mire jön a jó idő, már profi motoros lesz :)

2013. dec. 14. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
14-15 hónapos volt a lányom, amikor kapta a motort, 1. születésnapjára kapta a bébitaxit. Azt szerintem kevesebbet használjuk, a motort jobban szereti. Egy kicsit vettünk anno, ami egyébként már kicsi neki, de azt nem nagyon használtuk kinn, úgyhogy azzal a lakásban jön-megy (50 nm, nem kell nagy hely neki, hogy jól érezze magát). Azóta kapott nagyobbat, azt használjuk kinn. Úgyhogy szerintem nyugodtan vehettek neki, ismerkedjen vele nyugodtan benn...
2013. dec. 14. 23:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Igazatok van majd tavasszal, úgyis akkor lesz a szülinapja :) most tényleg hideg van, meg ha lesz hó akkor a szánkózás lesz az újdonság.

Végülis babytaxink van, azzal próbálkozhatunk.

Köszönöm a tanácsokat.

2013. dec. 15. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!