Szerintetek jó ötlet? (Nőgyógyászomnak köszönet levél).
Hétfőn lesz 1 éves a kislányom. Arra gondoltam, hogy a facebookon megköszönném mégegyszer a nőgyógyászomnak amit értünk tett 1 éve, mellékelve egy fotót a kislányomról. Szerintetek? Pro-kontra írjatok!
Röviden a történetünk: egy fejlődési rendellenességet észlelt az agyában ultrahangon a 32. héten, azonnal császármetszés. 6 hetet voltunk koraosztályon, felmerült a gyanú, hogy esetleg értelmi fogyatékos is lehet a pici. Hála Istennek makk egészséges! De most nem is az egészségügyi része a lényeg, hanem maga a szándék. Nagyon ciki? Vagy egy kedves gesztus? Tényleg borzasztó hálás vagyok neki azóta is!
Szerintem nyugodtan, bár a fb-ot nem tartom a legszemélyesebb színtérnek, de maga a gesztus, a köszönet abszolút helyes, és biztos örül majd neki. Az én szülésemnél semmi komplikáció nem volt, de amikor pár hónappal szülés után rákszűrésre mentem, akkor vittem neki egy fotót a fiamról, akit ő segített a világra hozni, a hátoldalán pár kedves szóval. Kitette a parafatáblára, ami az asztala mellett van. Örült neki. :)
Lehet egy ilyen gesztust nyálasnak is nevezni, de ez csak nézőpont kérdése. Szerintem egyáltalán nem az, sőt!
A helyedben a privát e-mail címére írnék, és nem a facebookra (valahogy nekem olyan személytelen az a facebook, de ez csak az én véleményem). Egyébként nagyon kedves ötlet, biztos örülni fog neki.
Ja és nem mellékesen örülök, hogy egészséges és minden rendben a kislányoddal!
A gyermek most egyeeves, szerintem korai kijelenteni, hogy "makkegeszseges".
Mielött lepontoznal: en is fejlödesi rendellenesseggel születtem. Ilyenkor szükseg van a folyamatos orvosi vizsgalatokra, minden evben legalabb egyszer.
Ne igyal elöre a medve börere es ne köszönj semmit. Ö a munkajat vegzi. Mint mindenki mas is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!