Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baj ha 1 éves kislányom még...

Baj ha 1 éves kislányom még cumisüvegből iszik?

Figyelt kérdés
Mármint a teát..nem fogadja el egyik másik csőrös itatót sem.Lehet kemény,puha,mamos,aventos mindegy...csak a nukkos kis üvegéből hajlandó inni...
2013. dec. 13. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, ismerek olyan gyerekeket,hogy már rég elmúltak két évesek amikor leszoktak róla!
2013. dec. 13. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
sok gyerek van igy akár még 2-3 évesen is. Épp multkor voltunk egyik barátainknál 3,5 éves a ksilány és már csak otthon de csak abbol hajlandó inni. Oviban és máshol pohárból de otthon csak abból. Én is kb 4 éves voltam amire teljesen elhagytam Édesanyám aggodott hogy mi lesz igy de Nagymamám azt mondta err ehogy te láttál már olyan menyasszonyt aki az esküvön cumiból itta a pezsgőn??? hát nem ugyhogy ugyis le fogok szokni róla, igy is lett.
2013. dec. 13. 15:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg 4 fajta mamos-aventos üveget vettem neki már,de egyikből sem iszik normálisan csak játszik vele....
2013. dec. 13. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy évesen az enyém sem ivott, most másfél, és már mindenből szívesebben iszik mint cumisüvegből. Poharat mondjuk nem szívesen adok neki mert az teljes ruhacserével jár, de a csőrös poharakat nagyon szereti! Egy évesen próbálkoztunk, nem ment, nemrég megint, és simán iszik belőle. Próbáld meg pár hét/hónap múlva.
2013. dec. 13. 16:10
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Ilyeneket vettem neki,de egyiket sem fogadja el..:/

2013. dec. 13. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Az enyém húsz hónapos de most kezdte elfogadni. Szerintem nem baj, ha úgy látja jónak akkor majd iszik belőle.
2013. dec. 13. 21:23
 7/7 zabmester ***** válasza:
Szerintem nem baj egyáltalán. Az enyém is már bölcsis volt, amikor elkezdett csőrösből, aztán rövid idő után pohárból inni. Szóval két éves kora körül. De a reggeli kakaót még három évesen is cumisüvegből itta. Semmi baja nem lett belőle, most hat éves, és nem állnak előre a fogai, meg semmi ilyesmi, és nem is használt cumisüveget vállalhatatlanul sokáig.
2013. dec. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!