Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te elmennél dolgozni a 1,5...

Te elmennél dolgozni a 1,5 éves gyermeketek mellől ha ilyen lehetőséget kapnál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy másfél éves kislányunk, jelenleg csak gyest kapok, átlagosan élünk, a nagyszülők sokat segítenek.

A lakóhelyünktől két percre van egy bolt ahol dolgozhatnék heti 3 napot + egy fél szombatot minden 2. hétvégén.

A nagyszülők tudnának vigyázni a picire, a férjem 2 műszakban dolgozik, tehát hol délelőtt, hol délután, de mikor itthon lenne akkor nem lenne a kislányunk egész nap a nagyszülőknél. Úgy terveztük, hogy jövő ősszel megy legkorábban bölcsibe (előbb nem is akarom beadni). Szerintetek? Nagyon nehéz lenne jövőre állást találnom, valószínűleg csak több műszakos munkarendben tudnék elhelyezkedni, viszont korainak tartom ezt az elválást pedig nem egy egész hétről van szó.

2013. dec. 13. 13:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Mivel ideges és feszült vagy akkor már meg is van a válasz! Menj! Kívülállóként azért nehéz választ adni, mert mindenkinek mások a hétköznapjai. Nekem rengeteg dolgom van itthon (nem panelban lakunk), sokat kell agyereket is hordani, én nem vállalnám el. Ha végzettségemnek megfelelő munkát ajánlanának, akkor mondanám, hogy megpróbáljuk. De egyelőre mindent nem, mert megvagyunk így is. Szóval mindenki más szemszögből látja!

Neked szükséged van a kimozdulásra, férjed is támogat, a nagyszülők segítenek, tehát nincs is kérdés:)

2013. dec. 13. 13:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. dec. 13. 13:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen! :)
2013. dec. 13. 14:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Tuti mennék én is.
2013. dec. 13. 14:06
 15/19 zabmester ***** válasza:
Ilyen feltételek mellett simán vállalnám, ez tényleg nem sok idő, és a későbbi munka szempontjából neked is jó lesz visszarázódásnak, mert így azért lesz némi fokozatosság, nem kapásból azzal kezded, hogy heti öt nap, napi 8 óra (vagy még több).
2013. dec. 13. 14:36
 16/19 anonim ***** válasza:
En is elmennek dolgozni. Nekem meg kisebb volt a kisfiam amikor visszamentem mert ahol elunk sajnos csak 1 ev a gyes. Most mar 4 eves a kisfiam es ha ujbol kezdhetnem sem csinalnam maskent es ezt tiszta oszinten irom. Jot tett nekem is meg vele sem volt az egvilagon semmi gond pedig o bolcsis volt es napi 6 orat volt ott hetfotol-pentekig. Ha megtudtam volna oldani nagyszulokkel, ahogy nallad is adott a helyzet repdestem volna az oromtol. Nyugodtan menj vissza. A mai vilagban sajnos melot talani nem egyszeru es foleg nem olyat, hogy meg kozel is legyen... Ha tetszik a meloajanlat es megtudod oldani a nagyszulokkel hidd el nem eri meg meg par honapot otthon maradni es utanna kapkodni, hogy majd hol tala az ember allast. Nallam is ugyan ez volt a helyzet. Maradhattam volna otthon meg fel evet es feleljuk a tartalekunkat. Arrol nem is beszelve, hogy az a fel ev ugy telt volna, hogy bujjom az internetet, kuldom az oneletrajzokat, rohnaglok interjura es kozben tiszta ideg vagyok, hogy lesz-e idoben melom vagy sem. Hat koszi de nem. Mikor ott van a lehetoseg akkor kell megfogni mert ki tudja mi lesz fel ev vagy egy ev mulva.
2013. dec. 13. 15:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Én elmentem először 3 hónap gyakorlaton voltam ez napi 5ször 8 óra volt,majd azóta 6 órában dolgozom,fiam meg 16 hónaposan ment bölcsibe amit azóta imád.
2013. dec. 13. 16:56
 18/19 anonim ***** válasza:
*heti 5ször
2013. dec. 13. 16:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is elmennék a helyedben. Egyrészt a környezetváltozás miatt, másrészt a pénz miatt.
2013. dec. 13. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!