Vannak rettenetes nevű kisgyerek ismerősötök? Oviba, játszón stb. Nem hétköznapi nevekre gondolok!
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 12:40
21/28 anonim válasza:
mert már ez csak egy ilyen oldal, ahol az emberek véleményét kérdezik. Ezt írta le mindenki
22/28 anonim válasza:
De nem a véleményeket kérdezték.....
23/28 anonim válasza:
Zonga, Amina
Brendon, Manukó, Zsela, Zséda (ez utóbbi 4 kisebbség...)
24/28 anonim válasza:
erősen a véleményed kérdezik, ha rettenetes nevű gyerekekről kérdeznek. Ez egy végtelenül szubjektív dolog, ezért csakis a véleményed írhatod le.
25/28 anonim válasza:
Vitéz.
Én ezen is kiakadtam, pedig ugye magával a szóval, jelentésével nincs gond.
26/28 anonim válasza:
Kerecsen.
(ráadásul a vezetéknévvel simán a nyelvtörő kategória...Í)
27/28 anonim válasza:
Igen van olyan,aminél felkapom a fejem (Maxim,Filoména,Kevin,Katrin,Vanessza,Dzsenifer,Zsombor,Bianka,Bíborka,Benett,Natasa,Doloresz.De a megszokottabb nevek között is van pár amitől a hátamon is feláll a szőr:Zsófia,Regina,Georgina,Dorina,Fruzsina,Csenge,Dominik,Botond,Noel,Martin,Szofi.
28/28 anonim válasza:
Nem rettenetes név, de a Bodza egy kicsit túlzás már szerintem. Főleg, hogy a testvére is egy növénynevet kapott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!