Akik cigiztek terhesség előtt, azok a szoptatás befejezése után visszaszoktak?
Nincs rossz napom. Azt írtad, "senkinek semmi köze hozzá". A gyerekednek igenis van, meg az unokáidnak is, de mindegy...
(Ja és nem én pontoztalak le, ha erre értetted a "kiélést", senkit nem pontoztam sehová)
első
Én visszaszoktam (sajnos), bár inkább úgy szoktam fogalmazni, hogy valójában le sem szoktam róla, csak felfüggesztettem a dohányzást. Mondjuk ez általában amúgy is mindenfajta függőségre igaz, aki függő, az függő, legfeljebb nem él a függősége tárgyával.
Az, hogy várod, hogy rágyújthass, nem bűn, ez egy érzés, az pedig hogy lehetne már bűn? Inkább akarat kérdése a dolog.
Visszaszoktam, sajnos.
De jóval kevesebbet szívok mint terhesség előtt.
Babakocsitolás, stb közben nem szívom természetesen.
Én nem szertnék visszaszokni. Majdnem 4 éve nem dohányzom, akkor hagytam abba, amikor terhes lettem a fiammal. Most a kislányom még szopizik, úgyhogy amúgy is tárgytalan.
Néha hiányzik, de visszagondolok, hogy milyen büdös volt a szám, mennyit köhögtem, és el is megy tőle a kedvem.
Szeretném felnevelni a gyerekeimet, és próbálok viszonylag egészségesen élni.
Szerintema terhesség egy olyan alkalom, amikor végleg abba lehet hagyni a dohányzást.
Arról nem beszélve, hogy a gyerekeimnek én mutatok jó példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!