Miért utálják olyan sokan a védőnőket?
Feltűnt itt az oldalon is, és sok olyan emberrel kapcsolatban is, akivel szóba került ez a téma, hogy rengetegen a hátuk közepére kívánják a védőnőt.
Nem igazán értem, hogy miért? Hiszen jön, segít, mindent megbeszél, mindent elmagyaráz, és mindenben segítséget nyújt. Azért van, hogy az anyuka értesült legyen a gyermek gondozásával, hozzátáplálásával, altatásával, nevelésével kapcsolatosan, hogy segítse az anyuka terhességét, felkészítse a szülésre. Szerintem remek szakma, és most, hogy gyerekeim vannak, és látom, hogy mit csinálnak, bánom, hogy eszembe sem jutott annó, hogy védőnő is lehetnék.
Sokan mégis utálják, és a hátuk közepére kívánják a látogatásaikat. De miért? Vagy vannak ennyire rossz védőnők is? (Hozzáteszem az enyém szuper, bármikor lehet rá számítani.)
Hűűű, milyen cifra helyzeteket meséltetek!! Hát bizony én is utálnám, ha hasonlókkal hozott volna össze a sors... Sajnálom, hogy ilyenek is vannak, azt pedig még inkább, hogy nem adatik meg mindenkinek olyan védőnő, aki segíti az életét.
Köszönöm mindenkinek a választ, megy máris mindenkihez a zöld kéz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!