Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket eltántorított, ha...

Titeket eltántorított, ha sokan (szinte mindenki) leszólták azt a nevet, amit a gyermeketeknek szándékoztatok adni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 15:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nem, végül azt adtuk, de csak második névként
2013. aug. 23. 15:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem szólta le a fiunk nevét (igaz, nem is egy furcsa vagy nagyon különleges név), de ha senkinek nem tetszett volna, akkor azért elgondolkodtunk volna rajta, hogy tényleg jó-e.
2013. aug. 23. 15:29
 3/15 A kérdező kommentje:

Első kislányunknál nem érdekelt mások véleménye, azt a nevet kapta, amit már kamaszkoromban elhatároztam.

Most, a 2. kislányunknál már elbizonytalanít a sok negatív kritika. Elgondolkodtam, lehet, hogy másik nevet kéne választani.

2013. aug. 23. 15:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
elárulod a neveket?
2013. aug. 23. 15:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem,mert nem árultuk ekl senkinek,még a nagyszülőknek se,mindig azt mondtuk,majd megtudják amikor megvan a picur.

Semmi furcsa név,de ma már mindenbe belekötnek valamiért.

2013. aug. 23. 15:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekunk nagyon tetszik es ez a lenyeg.
2013. aug. 23. 16:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem egy teljesen átlagos nevet választottunk, nem tetszett mindenkinek, sőt. De most már egyre többször hallom, hogy nagyon szép neve van. Egyébként biztos voltam a döntésünkben már elég korán, úgyhogy nem változtattam volna rajta, de az is igaz hogy nem olyan név, ami csúnya vagy könnyen csúfolható vagy nagyon fura. Csak nem annyira hétköznapi.
2013. aug. 23. 16:10
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Mindkét fiamnak ritka neve van bár már a Noel nem olyan ritka név de 6 évvel ezelőtt nem volt ennyi.Sosem foglalkoztam mások véleményével.Az volt a szempont,hogy nekem és a férjemnek tetszen.
2013. aug. 23. 16:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon elkeserítő és egyben idegesítő volt, amikor mindenki azzal jött, hogy jézus!, hogy lehet azt becézni?! meg miért nem valami egyszerűbbet? Akkor aztán mindenki zúdította a saját ötleteit - nem is értem, hogy anyám is miért nem ilyen szép, különleges nevekkel ajándékozott meg, mint amilyeneket akkor ajánlgatott...meg anyós is!

Most a második terhességem 36. hetében még mindig azt mondjuk mindenkinek, hogy nincs még nevünk, így is kapjuk a millió tippet, meg az osztást, hogy mégis mikor akarjuk már eldönteni?!

:)

Jó látni, hogy megeszi őket a fene! Majd megtudják időben (természetesen már a 12. héttől tudjuk a férjemmel)

2013. aug. 23. 17:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tántoríott el, tudtuk, hogy csak ez lehet a gyerek neve (még a nemét sem tudtuk, mikor a név már megvolt). Az idő minket igazolt, azóta már több „finnyáskodó” bevallotta, hogy rájött, mennyire tuti név, és mennyire illik a gyerekre. :)
2013. aug. 23. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!