Titeket eltántorított, ha sokan (szinte mindenki) leszólták azt a nevet, amit a gyermeketeknek szándékoztatok adni?
Első kislányunknál nem érdekelt mások véleménye, azt a nevet kapta, amit már kamaszkoromban elhatároztam.
Most, a 2. kislányunknál már elbizonytalanít a sok negatív kritika. Elgondolkodtam, lehet, hogy másik nevet kéne választani.
Nem,mert nem árultuk ekl senkinek,még a nagyszülőknek se,mindig azt mondtuk,majd megtudják amikor megvan a picur.
Semmi furcsa név,de ma már mindenbe belekötnek valamiért.
Nagyon elkeserítő és egyben idegesítő volt, amikor mindenki azzal jött, hogy jézus!, hogy lehet azt becézni?! meg miért nem valami egyszerűbbet? Akkor aztán mindenki zúdította a saját ötleteit - nem is értem, hogy anyám is miért nem ilyen szép, különleges nevekkel ajándékozott meg, mint amilyeneket akkor ajánlgatott...meg anyós is!
Most a második terhességem 36. hetében még mindig azt mondjuk mindenkinek, hogy nincs még nevünk, így is kapjuk a millió tippet, meg az osztást, hogy mégis mikor akarjuk már eldönteni?!
:)
Jó látni, hogy megeszi őket a fene! Majd megtudják időben (természetesen már a 12. héttől tudjuk a férjemmel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!