Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 éves kislánynak szeretnék...

3 éves kislánynak szeretnék SMS-ben névnapot kívánni. Tudtok ilyen kis köszöntőket?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

sms.ben?Szerintem egy 3 éves kislànynak nem kellene sms.-t küldeni ilyen alkalomra.Nem akarlak lebeszélni,de megmondanàd,miért igy?Akkor inkàbb elsöbbségivel egy aranyos képeslap!

Na de a kérdésedre vàlaszt adva:

E napon minden érted van!

A nap csiklandozó sugara

a lágy szellõ

s a madarak csodás dala.

Ma neked nõ a virág,

mely ontja csodás illatát

s neked érik a gyümölcs,

ami beszívja a hajnal harmatát.

Ha jõ az este

s megjelennek a csillagok,

hidd el, ma neked ragyognak

és az égre azt írják

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Könny sose érje csillogó szemed,

Bú sose takarja vidám szívedet!

Legyen az életed boldog és vidám,

Ezt kívánom Neked

Születésed napján!

Illatos reggelen, harmatos fûben

egy vidám, ugráló kismadárra leltem.

Elküldtem hozzád, repüljön frissen,

Kedves szép szavával éltessen téged!

Boldog születésnapot!

Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet, Minden lépésedet kísérje szeretet! Arcodon derű, lelkedben nyugalom, Légy boldog ezen a napon!

Mikor a kiskertemben jártam, Kedves .... mit hallottam? Sárga rigó azt fütyülte, a tücsök meg hegedülte. Igen Kedves ünnep van ma, a ... Születése napja! Soká éljél azt kívánom, a szívemből muzsikálom. Isten éltessen!

2009. nov. 24. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább hívd fel és úgy köszöntsd meg!Nem tudja értékelni az sms-t,főleg hogy még olvasni sem tud!A kislányom 4-évesen kapott egyet anyósomtól de tudomást sem vett róla.
2009. nov. 24. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:
71%

Én is tudok egyet:

Boldog névnapot!

2009. dec. 1. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!