Mi a véleményetek a Zsombor névről?
Figyelt kérdés
Kommentek, vélemények erről a névről.2013. dec. 12. 20:47
2/12 anonim válasza:
én szeretem :) van a családban is, ismerősi körben is... :)
3/12 anonim válasza:
Tetszik. A mamám viszont a még meg sem született fiunkat kezdte Zsombikázni, mert olyanja volt, így ezt a nevet alapból kihagytuk.
4/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de nem valószínű, hogy adnánk ezt a nevet, mivel az első Zsolt. Az meg hülyén hangzana, hogy Zsolti és Zsombi.
De amúgy szép név. :)
5/12 anonim válasza:
Èn egy borzasztò szeretni valò 12 è ves Zsombit ismerek.Simàn adnàm de tùl közeli ismertsèg...
6/12 anonim válasza:
Szep nev -csak szamomra egy kicsit elnyutt. Ugy ertem tul nepszeru...de hat miert is? Mert szep nev!
7/12 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ha lenne fiam, valószínűleg ezt a nevet adtam volna. (Jelenleg ez kb. az egyetlen fiúnév, ami tetszik)
8/12 anonim válasza:
szerintem is aranyos, en is csak egy kisfiut ismerek es nagyon passzol hozza. A Zsolt meg Zsombor szerintem nem olyan para, :D az en fiaim Aron es Akos raadasul mindkettö augusztusi es oroszlan es csak 1 ev van köztük :D
10/12 anonim válasza:
iszonyat sokan adják a kisfiuknak, túl népszerű lett....
én 5 Zsombit ismerek aki 3 év alatti ismerettségi körben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!