Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj ha 2,5 évesen...

Miért baj ha 2,5 évesen babakocsizunk?

Figyelt kérdés
Tud menni már régóta, de sokszor kényelmesebb elővenni a babakocsit.
2013. dec. 12. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem baj! Az en fiam 3 eves mult, nagyvarosban lakunk, babakocsi nelkul vilagvege lenne!!!!
2013. dec. 12. 07:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem baj.Nekem is mondogattak ilyen idos korban,hogy miert kell a babakocsi,pedig vannak akik 4-5 eves korig is hasznaljak alkalmankent.Hat azert,mert semmi kedvem nem volt visszafele cipelni a fiamat egy-egy seta alkalmaval.Vegul 3 evesen hagytuk el teljesen,de meg igy is sokszor elofordult,hogy elaludt az autoban es kenyelmesebb lett volna atultetni a babakocsiba,mint egy nyugos gyereket ebresztgetni,vagy olben vinni.
2013. dec. 12. 07:43
 3/6 anonim ***** válasza:

végül is nem baj

úgy viszed a gyereked ahogy neked kényelmes :-)

én is nagyvárosban lakom :-)

de én leraktam a babakocsit 1,5 éves korban

tragikus volt közlekedni vele pl a 7-es buszon vagy a 4-6 villamoson

fel-le cipelni a metróba a lépcsőn

vagy felrakni a magas buszra

stb....

hátizsák és kézen fogás

mindig átadják a helyet

ha nem akkor felszólítok valakit udvariasan h adja át a helyét a kicsinek - nem volt ezzel sem gond

2013. dec. 12. 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezen dilemmáztam én is egyik nap, mikor elővettük a babakocsit, de az én fiam 3,5 éves múlt. Hozzá van szokva, hogy autóval járunk és el van lustulva sajnos. Ahol lakunk, minden elég messze van, így autó nélkül nagyon sokat kellene gyalogolni. Hiába város, a tömegközlekedés egy nulla.

Ha mondjuk a 2 utcával arrébb lakó barátnőmékhez megyünk, akkor gyalog megyünk, de a kicsi gyakran kierőszakolja, hogy ő babakocsival szeretne menni. Kicsit ciki, de eddig még nem szóltak meg érte.

2013. dec. 12. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha nektek így jó,akkor ne foglalkozz azzal, idegenek mit szólnak.

Mi is a fővárosban lakunk, már 1,5 éves kora után letettük a babakocsit. Hosszabb gyalogos távra inkább kismotor, később futóbicikli lett, tömegközlekedni nem szoktunk.

De ha BKK-znék is, akkor is letettem volna a kocsit. Elszomorító történeteket hallottam ismerős anyukáktól arról, hogy az utasok mennyire figyelmetlenek és nem segítőkészek egy babakocsis anyával. Sokkal könnyebb haladni lépcsőkön, metróban, buszra felszállni egy kismotorral és egy járó gyerekkel nekem, mint emelni az összes cókmókot.

De kinek mi a könnyebb, megszokottabb, kényelmesebb.

Csináld úgy, ahogy nektek jó.

2013. dec. 12. 10:25
 6/6 anonim válasza:

Mi tanyán lakunk a falútól 4,5 km-re!

Mi biciklivel közlekedünk,de ha tejért megyünk természetes a babakocsival.20 hónapos a kisfiam.Sokat mozog és szeret sétálni.Igaz,hogy haladósabb ,ha kocsiba tolom vagy a biciklin viszem :)Szerintem mindenki maga dönti el,hogy ő neki meg a kicsijének,hogy kényelmes!

2013. dec. 12. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!