25 évesen tényleg nem való nekem gyerek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék babát, de párom szerint még fiatal vagyok hozzá.
Èn ezt egyáltalán nem így gondolom. Pedig látja, hogy mennyire szeretem a pici babákat és olyan helyen dolgozom ahol babák vannak.
Milyen trükkel vegyem rá, hogy ő is akarjon gyereket?
2013. dec. 1. 20:22
1/17 anonim válasza:
Semmilyen trükkel.Beszélgessetek róla.Ennyi.Lehet ő nem érzi még késznek magát.
2/17 anonim válasza:
Nem ismerünk, nem tudunk a kérdésedre válaszolni.
3/17 anonim válasza:
"Nem ismerünk, nem tudunk a kérdésedre válaszolni."
Pedig tudunk. Amíg valaki trükkel akar gyereket kicsikarni, addig neki nem való! Majd ha felfogja, hogy egy stabil kapcsolatra van szükség, ahol mindketten várják a babát, na ott van helye a kicsinek!
4/17 anonim válasza:
Ne tedd nővérem "menekülni akart otthonrol terhes lett egy fiutol de ez egy kényszer helyzet volt nekik kényszerházasság az a jó ha mindkét fél egyformán akarja
5/17 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy holnap elhozom hozzánk a 10 hónapos keresztfiamat és akkor láthatja, hogy milyen jó anya lennék.
2013. dec. 1. 20:38
7/17 A kérdező kommentje:
Minden vágyam egy kisbaba. Teljesen tanácstalan vagyok...
2013. dec. 1. 20:44
8/17 anonim válasza:
Azt kifejtette a párod miért gondol éretlennek az anyasághoz?
9/17 anonim válasza:
Itt nem az a gond, hogy te milyen anya lennél, hanem hogy ő nem akar még apa lenni. Azt, hogy ezt mire fogja, az már más kérdés.
10/17 A kérdező kommentje:
Neki már vannak gyerekei és ő is szereti a gyerekeket.
2013. dec. 1. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!