Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 25 évesen tényleg nem való...

25 évesen tényleg nem való nekem gyerek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék babát, de párom szerint még fiatal vagyok hozzá.

Èn ezt egyáltalán nem így gondolom. Pedig látja, hogy mennyire szeretem a pici babákat és olyan helyen dolgozom ahol babák vannak.

Milyen trükkel vegyem rá, hogy ő is akarjon gyereket?

2013. dec. 1. 20:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért, mert te csak kicsi babákról beszélsz, ő meg pontosan tudja, hogy a gyerek nem sokáig marad kicsi baba, és azzal is tudni kell mit kezdeni. Az alapján, amit eddig írtál, úgy tűnik, mintha ezen nem gondolkoznál, csak játszani szeretnél egy babával. Ahhoz viszont nem kell saját.
2013. dec. 1. 20:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Te tényleg 25 éves vagy mert gondolkozásod alapján 15-nek se mondanálak.
2013. dec. 1. 21:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Az ismerősök is mondják neki, hogy csináljon már nekem egy gyereket mikor annyira szeretnék.
2013. dec. 1. 21:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Az egész gondolkodásod nagyon gyerek még.Nem az ismerősök kérésére fog neked gyereket csinálni.Sőt csak azért sem fog,ha ennyire sulykolják.
2013. dec. 1. 21:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem akar már több gyereket, mert neki van. Ha szülsz, elveszíted az alakod.

Én azon gondolkozom, hogy cicázni kellesz-e neki, vagy komolyan gondolja a kapcsolatotokat?

Erre cask te tudod a választ.

2013. dec. 1. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Nézd, a hozzászólásaid alapján valóban éretlen vagy még. Nem bántani akarlak, de a gyereknevelés nem abból áll, hogy egy picibabát tutujgatsz. Az a pici elkezd majd nőni, jönnek a különböző "problémák", amiket meg kell oldani stb.

És már az is az éretlenségedet bizonyítja, hogy "trükközni" akarsz...

2013. dec. 2. 11:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem a korodon múlik, hogy való-e Neked gyerek, vagy sem. Ezt csak az tudja eldönteni, aki személyesen ismer.
2013. dec. 2. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!