Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek az elet a fogantat...

Szerintetek az elet a fogantatassal kezdodik?

Figyelt kérdés

Kulfoldon elek es egy Persuasive essay-t kell irnom holnapra nem tudom hogy mondjak magyarul, es talaltam egy erdekes topicot ahol az abortaciot vitatjak meg.

Ket nezo point van az egyik

A pro-choice-ami az abortacio mellett van a masik a

Pro-life ami ellene

En nagyon sok mindenben tudok egyoldaluan valasztani, de ebben a temaban en is tanacstalan vagyok.

Szerintem az egesz gubaly a fenti kerdessel kezdodik.

Azert irtam ebbe a blog-ba mert szerintem itt affacted a legjobban.

Elore is koszi a valaszokat :)

2013. dec. 12. 06:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sokszor azon gondolkodom hogy, sokan azt mondjak hogy "inkabb elvetetem mintsem sanyaru sorsa legyen a babanak"

Ha en egy abortusz kerdeses szemely lettem volna es most valaki megkerdezne tolem hogy:

SZERINTED ABORTUSZNAL KELLETT VOLNA DONTENIE AZ ANYUKADNAK AMIKOR TEHERBE ESETT VELED?

JOBB LETT VOLNA MEGSEM SZULETNED?

A VALASZOM 100 %-BAN AZ LENNE HOGY NEM!

INKABB ELVEZEM AZ ELET LEHETOSEGET MINTSEM NEM!

AFRIKABAN HANY SZENVEDO GYEREK VAN MEG A VILAGBAN S MEGIS ELNEK VANNAK ES VAN ESELYUK EGY SZEBB JOVORE.

2013. dec. 13. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!