Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujra kezdodik vagy most fejezodik?
Sziasztok!Roviden a tortentem annyi hogy mamaektol tavol elek.(kb 50-60 KM) de sokat szoktam hozzajuk jarni es a szomszedba van egy szep lany.Velem egyidos o kis 9 osztalyos!Regebben megprobaltuk eggyutt de nem mukodott.3 hetet voltam vele egyutt de vegulis kapcsolatunk egy szakitassal vegzodott.Most mivel karacsonyi vakacio van ujra eljottem mamaekhoz es o vele is talalkoztam.Nagyon jol telt vele az a kis ido,jol szorakoztam es kicsit vegre lazitottam a sok sulis stressz utan! Igazsag az hogy belezugtam ujra.Sajnos mint kiderult neki jelenleg van baratja es ami a legjobban elszomoritott az hogy az Avatar kepen a pasijaval csokolozik.Kicsit osszetort bennem minden.Tovabba nem tudom mit tegyek.O tudja hogy tetszik nekem es en is tetszek neki.De nem szeret.Es ezt o mondta.Nem tudom mit tegyek.Valaki valamilyen tippet?
U.I BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK ES KOSZONOM HOGY MEGHALLGATTAL!!!
Úristen...ezek az árokpartján mamalátogatásokon fűződött unoka szerelmek...
sokat ne várj ettől, hogy szeretne ha nem volt veled sokat?
Ha vonzódik az már valami, legalább nem vész el a mamáitok és papáitok falubeli dinasztiája!:D
Majd ti lesztek a papa meg a mama és majd a ti unokáitok is az alapján fog járni, hogy ha már falubeli, hát meg kö basnyi...
sok falusi fiu ugy van vele, amiért faluban lakik, alanyi jogon megjár neki a falubeli pina.
te is ilyesmi szűk látókörű idegen csajokkal bátortalan és nem mersz megismerkedni beszari tipus vagy.
1.valaszolo....nem igy van.mamameknal vagyok de oket nem erdekeli az ilyen dolog teljesen kulon szobaba vagyok minden ilyen dologo elkulonulve....kar volt hulyeseget irjal karacsonykor
2.Valaszolo:koszi a valaszt...igazad van:)
miért mész el a mamádékig ismerkedni?
ott a családba nincs kutya vagy hugod?
dugd meg azokat, azok még közelebb vannak!
félsz ismerkedni full idegen csajokkal?
van ám csaj a mami faluján kivül is!
meg a szomszédokon meg az iskolán kivül is!
nem kellesz neki, mert valaki kikeféli belőle a szart is a faluba esténként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!