Anyukák! Milyen mobiltelefonotok van? Furdal a lelkiismeret, hogy megvegyem-e magamnak amit kinéztem, vagy költsem inkább a babámra az árát.
Nekem egy régi, buta Nokia van, mert én csak beszélek rajta. Arra jó. Viszont most vettem egy okosat is, de csak azért, mert az előfizetéshez ingyen adták. Gondoltam, akkor miért ne.
Egyébként én is azt mondom, amit a legtöbben. Ha belefér a keretbe, és nem ezen múlik a vacsora, akkor vedd meg nyugodtan. Ha nincs rá pénz, akkor nem ez a legfontosabb.
Nekem fémházas Nokia c6-om van.Jó-jó,de nem az igazi.
Gps-t használok rajta sűrűn,de lassan találja meg ahol vagyok,bevitt olyan helyre,ahová nem kellett volna stb...(ingyenes verzió volt a szempont,nincs rajta net)
Szóval én nem vennék,mert csak ezért vettem,de nem vált be.
Amit kinéztél,az nem drága és ha tetszik,akkor karácsonyi ajándéknak fogd fel :-)
A férjem cserélgeti a telefonjaimat,mert telefonmániás,egy 1 hónapos huawei-em van.Én szeretem, zenét hallgatok rajta,és az e-mailjeimet is meg tudom rajta nézni,egyéb dolgokra nem használom.
Neked kell eldöntened,hogy mit szeretnél,ha nem akarod a lelkiismeret furdalást,akkor nem vedd meg,az okos telefon nem létkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!