Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Milyen mobiltelefonot...

Anyukák! Milyen mobiltelefonotok van? Furdal a lelkiismeret, hogy megvegyem-e magamnak amit kinéztem, vagy költsem inkább a babámra az árát.

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 12:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem egy régi, buta Nokia van, mert én csak beszélek rajta. Arra jó. Viszont most vettem egy okosat is, de csak azért, mert az előfizetéshez ingyen adták. Gondoltam, akkor miért ne.

Egyébként én is azt mondom, amit a legtöbben. Ha belefér a keretbe, és nem ezen múlik a vacsora, akkor vedd meg nyugodtan. Ha nincs rá pénz, akkor nem ez a legfontosabb.

2013. dec. 11. 15:17
 12/20 anonim ***** válasza:
nekem egy huawei em van,0.-êrt hoztuk el,pont egy êves,màr be van tõrve az érintökêpernyö,lefagy,lassú,de nagyon sôher vagyok,úgyhogy egy êvig mêg bìrnia kell. akkor jàr le rà a hûségidõ. de akkor is csak 0.-os telefont hozok majd el. mêg talàn nem is fizettem soha telefonêrt.
2013. dec. 11. 15:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem anyuka vagyok, de egy Nokia 101-esem van.
2013. dec. 11. 16:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyravágyó, csak egy 15 ezres Samsung galaxyt szeretnék domino csomagban. Fehéret.
2013. dec. 11. 17:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem fémházas Nokia c6-om van.Jó-jó,de nem az igazi.

Gps-t használok rajta sűrűn,de lassan találja meg ahol vagyok,bevitt olyan helyre,ahová nem kellett volna stb...(ingyenes verzió volt a szempont,nincs rajta net)

Szóval én nem vennék,mert csak ezért vettem,de nem vált be.

Amit kinéztél,az nem drága és ha tetszik,akkor karácsonyi ajándéknak fogd fel :-)

2013. dec. 11. 20:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Van egy Samsung Galaxy Ace-em, és egy ezer éves Nokiám (azt sem tudom hanyas, nyomógombos), amit csak annyi célt használ, hogy a bankos sms-ek arra jönnek, meg pár régi ismerős csak azt a számom tudja.
2013. dec. 11. 21:51
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
A kérdésre ha válaszolnál, hogy milyen az anyagi helyzetetek... így simán csak mártírkodásnak tűnik.
2013. dec. 12. 06:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Nyilván nem úgy venném, hogy közben nincs mit ennünk! Meg tudom venni, rendezettek a körülmények. Csak belegondoltam, hogy a babánk is kb. 15 ezerért kap ajándékot meg én is...
2013. dec. 12. 09:04
 19/20 anonim ***** válasza:

A férjem cserélgeti a telefonjaimat,mert telefonmániás,egy 1 hónapos huawei-em van.Én szeretem, zenét hallgatok rajta,és az e-mailjeimet is meg tudom rajta nézni,egyéb dolgokra nem használom.

Neked kell eldöntened,hogy mit szeretnél,ha nem akarod a lelkiismeret furdalást,akkor nem vedd meg,az okos telefon nem létkérdés.

2013. dec. 12. 09:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia. nekem samsung galaxy s4 -em van.elöfizura vettük.ezzel kapcsolatban nem volt lelki furdalásom de ami pénzem van azt mind a gyerekemre költöm.de szerintem ne legyen furdalásod,főleg h nem kajára kéne.te is megérdemelsz egy kis ajándékot nem ?? :)
2013. dec. 12. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!