Hány éves voltál, mikor először azt érezted, hogy gyereket szeretnél? Ehhez képest mikor szültél?
Köszönöm a válaszokat! Jó volt olvasni :)
Gratulálok a babákhoz, remélem nekem sem kell már túl sokáig várnom rá... :)
23 évesen kezdtem el vágyni a babára,akkor beszéltük is a párommal,hogy akár jöhetne is.
Következő hónapban már pozitívat teszteltem,váratlanul.
Persze nagyon örültünk. :D
Nos én 38 évesen éreztem először,amikor megismertem a férjemet,hogy vele talán családot alapítanék..:)
Valahogy úgy alakult az életem,és a kapcsolataim,hogy nem éreztem az anyaság iránti vágyat.
Egyszóval 39 évesen szültem az első és egyetlen gyerekemet :)
Nehéz!!!
Nagyon nehéz és a mai napig küzdök magammal ,mert a kialakult nagyon önálló,szabad életem pillanatok alatt felborult és most már teljesen a gyerek irányít :)
Mindenben hozzá alkalmazkodom.
De imádom és nem bántam meg,hogy bevállaltam.
Sok sikert a baba projekthez:)
25 voltam, mikor a sógornőm megszülte az első babáját, és mivel sokat voltunk vele, én is elkezdtem vágyni rá. De megbeszéltük a férjemmel, hogy első az esküvő és a biztonság, így 27 éves koromra tűztük ki. Most annyi vagyok és 9 hetes :)
Fontos, hogy ha tudod, 30 év alatt szüld meg a gyerek(eket). Utána nehezebb a teherbe esés, rizikósabb, és biztosan szeretnéd megérni te is az unokát.
Sajnos ma eléggé ellehetetlenítik a fiatalok életét, nehéz szülői segítség nélkül szert tenni egzisztenciára, "csupasz seggel" pedig nem érdemes a baba projektbe belevágni, mert rengeteg kiadással jár, mellette már nem tudtok majd félretenni.
Ha úgy érzed, szeretnél babát, és van neki hely, ahol fel tud nőni, van legalább egyikőtöknek biztos állása, a másiknak meg olyan ahonnan el tud menni szülni, akkor vágjatok bele, mert minél később szülöd, annál problémásabb
Szia!
Nálunk a párom(a férjem már,csak így hívom) akarta kb 3 éven keresztül.Amikor először említette 23 éves volt,kb egy éve éltünk együtt akkor.Nem rágta a fülemet,de említette sűrűn.Én mondtam,hogy vegyen el feleségül először.A 4.évfordulónk környékén megkérte a kezem,onnantól próbálkoztunk,gondoltam,hogy ráérek,úgyis sok idő,mire össze jön.2 hónap múlva már terhes voltam,így a jövőre tervezett esküvőt halasztjuk.
Én soha nem vágytam igazán babára a férjem viszont nagyon,így "kiegyeztünk" egy gyerekben,aztán majd látjuk.Most a férjem 26,nem sokkal 27 éves kora előtt meglesz a fiunk.Állítása szerint már nagyon fiatalon,17 évesen is szeretett volna családot,de nálam vált konkréttá a dolog.
Már én is örülök neki,csak én kicsit másképp fogadtam ezeket a dolgokat.Én 24 vagyok.
Tavaly nagyon szerettük volna babát.Sajnos nem jött össze.Egy ideig szüneteltettük a dolgot.
Idén sikerült,Januárra várjuk a kisfiunkat:) 23éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!