Bolygosithatoak a kerekei? Van egy babakocsi ami tetszik, de fix kerekei vannak.
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 08:32
1/4 anonim válasza:
Én nem tudnék fix kerekes kocsit tolni.
Minden kanyarodásnál meg kell dönteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,ez a gondom nekem is. Hasznaltan vennem,arba is jo,a babakocsi is tetszik,de fix kerekei vannak :(
2013. dec. 10. 08:44
3/4 anonim válasza:
Ha gyárilag fix , akkor abból nem tudsz bolygósat csinálni.
4/4 anonim válasza:
Nekünk fix kerekes van,és szeretem tolni,igaz,hogy kicsit meg kell emelni,de nem zavar.Használtan vettem egy kisebb kocsit is,amit lehet bolygósítani és fixálni is,és azt is fixre állítom,mert úgy szoktam meg.Nincs esetleg egy ismerősöd,akinél ki tudnád próbálni?Hátha nem lenne annyira rossz és akkor megvehetnéd.Vagy az eladóval megbeszélni,és kipróbálás után döntenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!