1/9 anonim válasza:
Jóóóóóóó!:)Ez a pörgős- förgós ugye?Nem sok értelme van de jól néz ki!Viszont a Coletto Matteo is ilyen meg azt hiszem a Giordani-nak is van és olcsóbb!Egyébként szerintem ez egy üzleti fogás:).Mert egy babánál eljön az aza idő amikor már nem az anyukájára kíváncsi,hanem a világra:)És ez nem változik 10 percenként,hogy forgatni kelljen!DE nagyon szép kocsi egyébként.
2/9 anonim válasza:
Nem tetszik.Olyan furán magasan van.
4/9 anonim válasza:
Jól néz ki,de hát ennyi pénzért már jó is lehet. A forgatás viszont nem hülyeség, én a nap miatt forgattam állandóan a babakocsi sportrészét, hogy ne süssön a drágám szemébe
5/9 anonim válasza:
jó de drága-felesleges pénzlehúzás arra az 1 max másfél évre
6/9 anonim válasza:
Utolsó válaszolóval egyet értek, de nagyon szupi kocsi.
7/9 anonim válasza:
Hát én annyira nem ájultam el tőle! Ráadásul mi kerül rajta ennyibe???
8/9 anonim válasza:
Rohadt drága, ezért kapsz majdnem 3 babakocsit.
Nekem Graco ultima van, az kerül most 60 ezerbe hordozóval.
9/9 anonim válasza:
Én Graco párti vagyok(nekünk Quattro Tuor De Luxe van),de ez egy kicsit húzós árban van(a miénk 100 ezer ft volt).Ennyit én sem adnék egy babakocsiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!