Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most, hogy járvány van,...

Most, hogy járvány van, mennyire jártok terhesen,1-1,5éves babával társaságba?

Figyelt kérdés

és védekeztek valahogy oltás nélkül?Pl maszk(vagy ez ciki egy bevásárlóközpontban?)

pl elviszitek a babát a szokásos úszásra,zenefoglalkozásra?vagy inkább kihagyjátok,és meddig?

14hetes pocis vagyok,és van egy 1éves 1hónapos fiam.és dilemmám van hogy el merjem e vinni a heti nagy bevásárlásra,fél órás zenefoglalkozásra(ahol max 15en vagyunk)

2009. nov. 23. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi semennyire nem járunk. A bevásárlást az apuka oldja meg a nagyobb és zsúfolt helyeket nagy ívben kerüljük. Nem egyszerű de a cél szentesíti az eszközt. Minden olyan lehetőséget próbálunk kizárni, ahol bármit elkaphatunk. Nálunk is hasonló a helyzet. Pici babánk van és a másik baba a pocakban nődögél.
2009. nov. 23. 10:40
 2/7 A kérdező kommentje:
de pont ez az,hogy apuka is haza tudja hozni a vírust,mi hiába maradunk itthon.pedig most a feldíszített városba de bevinném a manóm,fáj a szívem,hogy le kell mondjak róla-de ha muszáj.
2009. nov. 23. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Feldíszitett városba nyugodtan vidd be,a séta,friss levegő jót tesz a gyereknek,csak nem kell a nagy tömegbe besétálni.Amugy mi is kerüljük a nagybevásárló helyeket stb. Jobb óvatosnak lenni.
2009. nov. 23. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
19 hónapos a kisfiam és bár én nem vagyok állapotos, de kb. dec. közepéig kihagyjuk az eddigi babatornát és babaklubbot, pedig kb. 15-20 gyerek van ott is. Vásárolni voltunk együtt, de nem akkor amikor a legnagyobb tömeg van és a friss levegőn is sétálunk. Neked triplán kell magatokra vigyázni, úgy gondolom a bevásárlást meg a sokgyerekes progikat most tényleg hanyagolnotok kell, sztem 1 hónapig.
2009. nov. 23. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Sétálni és levegőzni mi is járunk! Félreértés ne essék! A zsúfolt helyeket kerüljük és a sok embert. Levegőzni pedig kell a gyerkőcnek és nekünk is. Apuka pedig beoltatta magát minden ellen. Amúgy volt már influenzás az elmúlt évben és mégsem kaptuk el a babóval pedig egy légtérben voltunk akkor még mind a hárman. Okosan és óvatosan! Minden rendben lesz!
2009. nov. 23. 15:37
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi.sétálni mi is napi 2x járunk.jót tesz nekünk.igen,mi is voltunk tavaly betegek,úgy hogy a babó nem kapta el,és én most gyógyultam fel egy láz nélküli náthából...sok vitamin,zöldség,gyümölcs,és szellőztetés.
2009. nov. 23. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Tömeget kerüljük (5,5 hós a lányom), de amúgy megyünk mindenhova.

Bolt, úszás, masszázs, séta, baba-mama klub, családi összejövetelek, baráti társaságba.

Ha valaki beteg, vagy köhincsélget, akkor előtte szól, hogy eldönthessük, megyünk-e így is.

2009. nov. 24. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!