Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valahol lista a VIII....

Van valahol lista a VIII. kerületi gyermekotthonokról?

Figyelt kérdés
Mi alapján döntik el, hogy ki hová kerül, ha elveszik őket a szülőktől? (Azon túl, hogy hol van hely.)

2013. dec. 7. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Életkor főként. Ha 13 éves vagy aki lóg a sulibol tuti levisznek vidékre ahol a suli bent van épületen belül(pl: Balatonboglár), ha értelmileg vagy viselkedésileg visszamaradott vagy problémás felviszi a hegyre . Én 8 kerületi lakos voltam először Balatonboglárra kerültem majd tovabbtanulàs miatt a 2 kerületi Kaffka Margitba.
2013. dec. 8. 01:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem irni: a tegyesz listàjàt nézd meg.
2013. dec. 8. 01:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Kb. 3-4-5 évesekről van szó és azért kerültek gyermekotthonba, mert a szülők nem biztosítottak megfelelő életkörülményeket...
2013. dec. 8. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor családotthonba rakjàk őket. Teljesen jo, pl sos gyermekfalu.
2013. dec. 8. 09:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazából én megtalálni akarom őket. :(

De nem vagyok rokon...

2013. dec. 8. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ugy nehéz lesz. Esetleg érdeklődhetsz a tegyensznél, de nem adok sok esélyt hogy információt adnànak ugy hogy nem vagy rokon se.
2013. dec. 8. 11:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom :( meg csak keresztneveket tudok + lakcímet és az egész másfél éve volt
2013. dec. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!