Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jó ez a bevásárló lista?...

Jó ez a bevásárló lista? Kiegészitenétek, ha valami hiányzik?

Figyelt kérdés

-combi ágy (átalakitható, a pelenkázó is tartozék

-matrac

-ágynemű garnitúra

-rácsvédő

-3 db vastag pléd

-1 vékony pléd

-3 db lepedő

-pelenkázóba matrac

-arra 2 db huzat

-autósülés

-babakocsi

-pelenka táska

-1 fürdőkád

-17 db textil pelus

-6db mosdó kendő

-3 db törölköző

-mellpumpa

-tej tároló

-5db szoptatós melltartó

-melltartó betét

- 3-4 csomag pelus

-törlőkendő

-popsi krém

-hintőpor

-sampon, egyben tusfürdő

-1-2 db cumisüveg

-elektromos orrszivó

-szett (2 baba fésű,fogkefe, köröm csipesz,orrszivó, gyógyszer adagoló 2 db, steril géz, alkoholos törlő, lázmérő)

- konnektor dugók

-10 db 0-3 hós body

-8 db 3-6 hós body

- 14 db rugi vegyes méret (0-3, 3-6 hós)

- 1 db overál

-1db kocsi kabát és nadrág

- 16 pár zokni

-3 db vékonyabb sapi, kesztyűvel

-1 vastag, fülvédős sapi, kesztyűvel

-2 db pizsi

-1 db hálózsák

mennyi pelust használtok el havonta? Baj, ha nem lesz otthon baba mérleg?

Szoptatni tervezek, nem nagyon akarok cumisüveget, de hallottam, hogy a nupy-s a legjobb, ti használjátok?

Bébi őr feltétlenül kell?

2012. okt. 24. 17:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Szülés utánra neked bugyi.betét. A babának vegyél még testápoló krémet,jó lesz kenegetni a kiszáradt bőrét. Az enyémről cafatokban hámlott a bőr,sokáig kellett kenegetnem mire rendbe jött.
2012. okt. 24. 18:01
 2/14 A kérdező kommentje:
a szülési dolgokat, most nem vettem figyelembe, csak ami otthonra kell. Milyen testápolót ajánlasz?
2012. okt. 24. 18:03
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Vegyél még pár kis zoknit is. Babakocsira jól jön esővédő. Pelusból eleinte elment napi,7-8 is, az első hónap után már kevesebb. Mérleg jó ha van otthon, én használtam és jól jött,mert mértem és rájöttem,hogy azért ordít sokszor a babám,mert nincs elég tejem és keveseket szopizott,volt,hogy 20-30 g-ot. De természetesen nem baj,ha nincs.. Nekem Aventes cumisüvegem van, ez jó. Bébiőrünk is van, nekem jól,jön,ha pár szobával arrébb vagyunk és nem hallom meg amúgy,ha sír a belső szobában. Vagy,ha az udvaron vagyok a tesókkal, kiviszem és meghallom,ha felébredt. Na asszem mindent leírtam. Első vagyok,csak véletlen elküldtem a választ. Üdv,3fiús anyuka.
2012. okt. 24. 18:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Megint én:-).. Neogranormont vettem, nagyon jó volt!
2012. okt. 24. 18:07
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

-Mi az a mosdókendő? (felesleges)

-Én legalább 20 textilpelust vennék

-Konnektor dugókat ráértek később is megvenni

-Pizsi felesleges, bőven elég a body+rugdalózó, pelenkázás szempontjából is

-cumisüveg is ráér akkor, ha nincs tejed (és a rokonok többsége úgyis azt ad)

-ha nem veletek egy szobában lesz a kicsi, érdemes beszerezni bébiőrt+légzésfigyelőt (lehet kölcsönözni is)

-mérleg csak akkor kell, ha evési problémák vannak, különben csak idegesíted magad vele

Boldog babavárást! :)

2012. okt. 24. 18:09
 6/14 A kérdező kommentje:

egy szobában leszünk, ezért gondoltam, hogy nem kell se légzés figyelő, se bébiőr, mondjuk lehet, hogy a későbbiekben jól jön...

A pizsi is ugyan olyan, mint a rugi, mondhatni, hogy én neveztem ki pizsinek :)

2012. okt. 24. 18:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A fürdőkád állványos legyen.

És attól mert egy szobában lesztek még elaludhat úgy, hogy nem vesz levegőt, és te észre veszed.

2012. okt. 24. 18:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

- vékony plédből legalább még egy, de inkább abból is legyen 3.

- ha ragaszkodsz a mosdókendőhöz, elég 1 db is, de tényleg felesleges. A picikről még nincs mit lesikálni, az majd később lesz! :D

- biztonsági fültisztító pálcika, normál fültisztító pálcika (zseniális a köldököt kipucolni)

- az ágyba fejvédő

- hálózsákból is még legalább 1, hogy legyen csere.

- testápolóból mi a Neogranormonn-t használtuk.

2012. okt. 24. 19:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi szopis melltartó nem kell.ondjjuk nekem nem is nőtt nagyon a mellem csak az első pár hétben.De utána elég volt a sport melltartó is.2,5éve szoptatok... Ja és szerintem zokni se kell,lányom 1 évig levette.Pelenkázó matrac is kell,ezt nem irtad fel!S szerintem sampon még nem kell ilyen kicsiknek,mi a Naturlandosat használtuk..Mondjuk neki kevés haja volt..
2012. okt. 24. 20:09
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Mellápoló krém :-)
2012. okt. 24. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!