Még csak tervezzük a gyereket, de a párom már vett egy kis plédet. Tényleg jó ötlet, ha már most veszünk ezt azt?
Balesetveszelyes???
Szerintem te siman egy par evet logni akarsz a munkabol gyerekvalalas cimen.
En a 36 hetig kemenyen dolgoztam veszelyes fizikai nehez munkat.
Kivancsi lennek mi a balasetveszelyes munka.
Ti fiatal nok semmit nem birtok ki es nem is akartok puhany lusta nok vagytok
Nyugat eu ben terhesseg szules nem betegseg minden no dolgozik terhessen is.
Azt csináltok, amit akartok.
Teljesen mindegy, hogy itt a válaszadók jó ötletnek tartják vagy sem, te meg tudod magyarázni, hogy miért jó. Úgyhogy hajrá.
A következőkben gondolj bele: lesz hova raknotok? biztos vagy benne, hogy olyan dolgokat veszel, ami később is tetszeni fog? jó gének ide vagy oda, akkor is kész vagy nézegetni ezeket, ha valamiért nem jön a gyerek? stb.
Ha valaki nem babonás és nem fogja zavarni a sok felgyülemlett holmi, akkor nyugodtan.
(ui: majdnem félidős terhes vagyok és semmit, de semmit nem vettem még a gyereknek, és jó ideig nem is fogok, mert nem foglalkoztat a dolog.
ui2: jó gének? hát igen. mi majdnem egy évig vártunk, nővéremék 3 évig, ismerősék 8-ig... nyilván más meg rágondol és kész, de erre alapozni azért merész húzás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!