Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nos barátaimmal tervezzük,...

Nos barátaimmal tervezzük, hogy körbebiciklizzük a Balatont. Szerintetek jó ötlet? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Kb. 2 hétről lenne szó. Nagyon kevés pénzt vinnénk magunkkal épp csak annyit, hogyha bajba kerülnénk legyen nálunk valamennyi.

Ételt és italt úgy szerzünk, hogy ideiglenes munkát vállalunk (pl:felszolgálás, ablakpucolás) és ezért cserébe ételt, italt kérünk.

Sátorba aludnánk, szóval a szállásra se szánunk komolyabb összeget.

Nektek, hogy tetszik ez az ötlet, Ti bevállalnátok?:)

2010. júl. 28. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Egyszer majd én is szeretném körbebicajozni a Balatont, mert csodálatos lehet. Egy újságban olvastam erről (Nők Lapja), s ott úgy hirdették, hogy vannak ilyen szervezett túrák (mondjuk nem kevés pénzért, de olyan 40ezerből már ki lehet hozni).

Nem tudom, hogy mennyire fogtok munkát találni, mert alkalmi munkásokat nem igen keresnek úgy, hogy odaértek reggel és azt mondjátok, hogy estére vagy délutánra adjanak munkát. (el is lesztek fáradva egy kicsit, szóval ezzel is számolj)

A sátrazás jó ötlet, ha szeretitek az ilyen jellegű kempingezést. Én inkább olcsó szállásokat kerítenék, de ha ezen is spórolni kívántok, akkor maradjon a sátrazás.

Sok sikert hozzá és kívánom, hogy élményekkel feltöltve érjetek haza! Vigyetek fényképezőgépet, esetleg vezessetek róla blogot naponta, s persze nagyon szép időt kívánok, nem olyat, mint a mai nap.

2010. júl. 28. 10:52
 2/13 anonim válasza:

Ez egy riport volt a naplóba:) UGYANEZ.

én nem vállalnám be, a mai világban az nem működik.

2010. júl. 28. 10:53
 3/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nézd meg! Első voltam

2010. júl. 28. 10:53
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!:) Nagyon kedves vagy!:)
2010. júl. 28. 10:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen az ötlet innen jött, annyira megtetszett amikor láttuk a tv-ben, hogy egyből elhatároztuk, ezt nekünk is meg kell csinálni!:)
2010. júl. 28. 10:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Igaz nem saját ötletből, de mi 4 éve egy iskolai csoporttal megtettük ugyanezt. Nagyon de nagyon jó volt. Persze mi kaját kaptunk, de sátoroztunk és vittük magunkkal mindig máshova. ~180km az egész, mi ezt 5 nap alatt tettük meg. Nem tudom a kevés pénz és a munkáért kaja mennyire lesz sikeres, de én szurkolok, mert marha jó. Persze hatalmas erő és kitartás kell hozá. Sok sikert!
2010. júl. 28. 10:58
 7/13 anonim válasza:
Elég jónak tünik! Mi is tervezünk ilyeneket ! Készüljetek fel defektre vagy ilyesmire is!!! Sok Sikert!
2010. júl. 28. 11:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Jól hangzik, de mi a garancia arra, hogy mindenütt kapsz majd munkát, cserébe ételt. Elég sok macera lehet alkalmanként szállást találni. Pláne, ha még mellé mindenütt munkát is kell találnod...
2010. júl. 28. 11:05
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönjük a kedves válaszokat!:)

Igen kicsit macerás lesz, de nem is tudom én imádom a kihívásokat, szóval ez nekem nem okoz majd gondot!Szerintem meg tudjuk majd oldani a problémákat!:)

2010. júl. 28. 11:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk én (mivel nem vagyok gyakorlott tekerő, csak néha-néha tekerek, s 8 km-nél többet egyhuzamban még nem tekertem) biztosan úgy csinálnám, hogy bizonyos helyeken szobát foglalnék, ott lennék pár napot (mondjuk 1-2 napot) megnézném, néha lubickolnék a Balatonban, aztán tekernék egy másik városba, ott is lennék pár napot. Szóval, hogy legyen idő pihenni is, ne csak tekerés legyen, s lássak. Nekem fontos, hogy egy adott hely kultúrájával, történelmével megismerkedjek, felfedezzek új városokat.

első voltam

2010. júl. 28. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!