Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nos barátaimmal tervezzük,...

Nos barátaimmal tervezzük, hogy körbebiciklizzük a Balatont. Szerintetek jó ötlet? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Kb. 2 hétről lenne szó. Nagyon kevés pénzt vinnénk magunkkal épp csak annyit, hogyha bajba kerülnénk legyen nálunk valamennyi.

Ételt és italt úgy szerzünk, hogy ideiglenes munkát vállalunk (pl:felszolgálás, ablakpucolás) és ezért cserébe ételt, italt kérünk.

Sátorba aludnánk, szóval a szállásra se szánunk komolyabb összeget.

Nektek, hogy tetszik ez az ötlet, Ti bevállalnátok?:)

2010. júl. 28. 10:46
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ezt én is láttam a naplóban, de szerintem nem biztos, hogy ezt tényleg meg lehet csinálni. Manapság nem lehet csak úgy találni valami ideiglenes munkát, amiért akár csak ételt is adnak. Persze próba szerencse, de én nem vágnék bele. Remélem sikerrel jártok.
2010. júl. 28. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem regisztrálj itt!

[link]

2010. júl. 28. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ötlet nagyon jó, de sajnos Mo-n ez nem lesz kivitelezhető. Nem fognak alkalmazni egy helyen sem egy pár órára csak azért, hogy ételt kapjatok. Ráadásul ha sátorban akartok aludni, azt csak kempingben tudjátok biztonságban felállítani, vagy valami eldugott helyen ami elég veszélyes.
2010. júl. 31. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!