Jó volt az ötletem?
Először is bocsi ha rossz kategóriába írtam, másodszor értelmes válaszokat :)
Na az van hogy ma voltam a barátnőmnél és Mondta hogy mielőtt elmegyek fél órával hamarabb szóljak neki, mert beszélni akar, szóltam is neki, és hát arról beszélt hogy el akar költözni a szüleitől (nevelőszülős) azért mert mindig vele van kicseszve mindig rá fognak mindent, meg a testvérei árulkodnak, én mondtam neki hogy akkor ő is áruljon el ha valmit csinálnak de nem akarja nem akar szemít lenni, meg is értettem, és mondta hogy el akar menni más nevelőszülőhöz, mondtam neki hogy majd jövőévtől elindithatja hogy keressenek új szülőt, mert jövőre ugye munkának számit igy nagyobb az esély hogy nem kerül el a városból, szerintetek jó ötlet lenne elköltöznie? Leeht hogy jobb lehet hogy rosszabb helyre kerül, 3 év után ugy is elköltözne, bár ki szeretne igy 3 évet leélni?
Ne haragudj, de tényleg elég zavaros.
Ha jól értem: a barátnőd rosszul érzi magát a nevelőszüleinél, és szeretne másokhoz kerülni.
És mi a te ötleted? Hogy jövőre menjen? És mi számít munkának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!