Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem borít ki ez a...

Csak engem borít ki ez a monster high őrület?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon gáz maga a mese,na meg a babák is!
2013. dec. 4. 18:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Persze,gyerekfüggő milyen tartalommal tölti meg a játékokat,nyilván egy 4-5 éves nem "zombisat" fog játszani még ilyen babákkal sem.

De az is durva amit linkeltél utolsó előtti!

Én csak úgy alapból vagyok kiakadva, hogy kinek a fejéből pattan ki,hogy ez majd jó játék lesz kislányoknak...de tényleg nem is inkább a játék,hanem a mese.

Amúgy nálunk versenyautó mánia van:)

2013. dec. 5. 13:26
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Hát igen, de ha belegondolsz, a kisfiúknak a kispisztoly, kard és egyéb minifegyver sem épp békés játék... ezekkel meg csak babáznak, még csak nem is agresszív.
2013. dec. 5. 23:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem más karddal,pisztollyal játszani mint zombikkal,meg vámpírokkal....persze,a gyerekek nyilván nem így látják,de szerintem ijesztő...főleg,amit az egyik válaszoló linkelt!
2013. dec. 6. 12:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem rosszabb, mint mikor kisfiúk játékból egymást lövöldözik. De mivel nincs lányod nyilván másképp látod, de ha lenne, akkor te is valószínűleg megvennéd neki és hozzá szoknál.
2013. dec. 6. 12:33
 15/20 anonim válasza:
100%

Nem értem, hogy mi a baj vele. A Monster High arra tanítja a gyerekeket, hogy vállalják fel önmagukat. Valljuk be, ebben a világban nagyon sokan megjátsszák magukat. Lehet, hogy szörnyek, na és? Nem ijesztőek egyáltalán...

Amúgy ha valaki ezt nem engedi meg a gyerekének akkor keressen rá erre: Ever After High (ez már sokkal másabb, hercegnős, de nem ilyen "sima hercegnős" történet)

2013. dec. 19. 16:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk szerintem más karddal,pisztollyal játszan"

Szerintem viszont nincs annál agresszívebb, rémisztőbb, mint hogy a gyerekek eljátsszák, hogy egymást gyilkolásszák (persze sok kisfiú játszotta és 99,999999%-ból nem lett tömeggyilkos :-) , a de akkor is szörnyű belegondolni). Ehhez képest pár szörnybabával eljátszani, hogy szerelmesek, iskolába mennek, stb, semmiség.

2013. dec. 19. 22:48
 17/20 anonim válasza:

Szia!

Engem nem borít ki,mert én szeretem,attól meg,hogy neked nem tetszik valami,attól még másoknak tetszhet,és ezért nem kell legázozni....És gondolhatom hogy olyan 15-16 éves lehetsz,hogyha nem szereted a Monster High-t....De én csak elmondtam a véleményem,ne vedd magadra,csak ha valami nem tetszik,attól még nem kéne legázozni.....:/

2013. dec. 29. 19:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig tökjók, az a helyzet, hogy nálunk tavaly és tavalyelőtt az egyetemen is menők voltak ezek a cuccok, mármint csak poén szintjén, de azért ahhoz képest elég vicces volt egyik másik csajnak a táskájából előadás alatt előkerülni egy ilyen babának.

Az unokahúgaimmal is szoktunk velük játszani, igen, én felnőttként is, és érdekes, senkinek nem az jut eszébe hogy ezek tulajdonképpen zombibabák. Nem azok.

Pici korunkban mi is néztük a Beetlejuicet, talán valaki emlékszik rá, az is egy szellemről szólt, aki néha kicsit morbid vicceket produkált, de mégsem ez volt benne a lényeg, hanem, hogy szerethető mesealak.

A babáknak is ez a lényege, furcsák, de szerethetők, nincs benne semmi rossz, persze nem mondom, hogy nincsenek benne túlkapások, de nem is páréves kislány a célközönség. És ha a kislányom majd kéri, kap ilyet, sőt, az enyémet is nekiadom, és együtt játszunk velük! :)

2014. jan. 22. 01:13
 19/20 Petra g. válasza:
Szerintem meg nem gáz.Nekem is van négy és most ezeknek építek jó nagy faházat szóval ez azért is jó mert fejleszti a kézügyességet ha te magad gyártasz nekik például: ruhákat akkor házat satöbi.
2014. febr. 3. 17:34
 20/20 Petra g. válasza:

igaz hogy ez a zombii hercegnő babák nagyon durvák már de tényleg de pl: 1 monster high baba: [link]

vagy: [link]

ők nem veszélyesek szerintem-.-

2014. febr. 3. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!