Csak engem borít ki ez a monster high őrület?
A fiam osztályában is ez megy most,de 3 éves ovisnál is láttam.Szerintem is őrület:(!
Ilyen szörny babákat biztos nem vennék a lányaimnak(fiaim vannak egyébként)
Nekem is csak fiaim vannak,és most azt mondom,hogy nem vennék a lányomnak....de nyilván megvenném,ha nagyon akarná,márt csak azért is mert tudom,hogy ez múló "őrület".
Csak engem elborzaszt hová torzul a világ...hogy konkrétan csont vékony,agyon sminkelt,vámpír babák a sztárok...ehhez képest a barbi kispiskóta....
MÉG engem sem borít ki, mert a nagylányom 5,5 éves és még nem érdekli a történet, így fogalmam sincs róla.
Lehet, hogy néhányan kiakadnak: sztem szép babák. Persze nem a hagyományos értelemben, de ha megnéztek egy Barbie-t? Azért az sem a 100% természetesség.
Ezek a MH babák nagyon igényesen vannak megcsinálva, eddig ezt találtam pozitívumnak.
Nekem nem tetszenek ezek a babák,csúnyák..
A lányom 5 éves ,nem kért még ilyesmit ,de lehet vennék neki ha kérné. Habár most Smasha Balzz mérges ninját kért ,ez se sokkal jobb ,vigasztal a tudat ,hogy a többi szörnyet ijesztőnek találta.
Én is azt mondtam, hogy na ez az amit sosem..ráadásul én azt sem mondhatom, hogy az enyémek mentek a többi után, mert mi először külföldön láttuk meg, ott egyből rácuppantak és amikor vittünk haza, otthon még nem is lehetett kapni... Eleinte szigorúan figyeltem, hogy mit játszanak vele - de semmi agresszívat. A babát iskolába járnak, szerelmesek, veszekednek, kibékülnek.... tisztára mintha Barbie baba lenne.
Most egyébként itt az új őrület:
Nem tudom,hogy Magyarországon már kapható-e, itt minden játékboltban kapható.
Engem nem borít ki, nekem tetszenek is, tényleg szép kidolgozásuk van és nem gagyi játékok, mint sok más baba.
A lányomnak kettő is van, pedig még csak 4.5 éves. Nagyon szereti, a többi barbieval együtt játszik velük. Kapott a nagyanyjától egy barbie-hoz hasonlót, hát ég és föld a kettő, ennek a babának ronda a feje, félig van csak haja, és iszonyú büdös szagú műanyagból van. Úgyhogy ha választani lehet, inkább a monster high.
Ha lányos anyuka lennél lehet hogy másképp állnál hozzá. Lehet hogy sokaknak meg nem tetszenek az akcióhősös figurák, meg dínók, meg mittudomén mi most az őrület a fiúknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!