Aki keszit ciposdobozt, mit tesztek bele?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 12:38
1/5 anonim válasza:
Picike babat, barbit, kesztyut, zoknit, kis kifestot, ceruzak, festek, kisauto, gyurma, kislanyoknak hajcsatt, hajgumi, kis labda, ilyesmik. :)
2/5 anonim válasza:
"A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal az alábbi szempontok szerint:
Játékok: kisautók, labdák, babák, plüssállatok, jojók, világító vagy hangot adó játékok (extra elemmel!)
Iskolai eszközök: tollak, ceruzák, számológépek, zsírkréta, kifestők, jegyzettömbök
Higiéniai eszközök: fogkefe, fogkrém, szappan, fésű
Egyéb: cukorkák, nyalókák, rágó, napszemüveg, pólók, játék ékszerek, hajgumik, óra, kis képeskönyv
Kedves lehet még: egy képeslap vagy családi fotó néhány üdvözlő sorral, jókívánsággal (posta- vagy e-mail címét nem célszerű megadnia)."
Mi csináltunk pl. sapka-sál, fogkefe-fogkrém, édesség összeállításút.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, olvastam a ciposdoboz oldalt, koszonom, csak erdekelt volna, hogy ki mit tesz bele. Ugye uj dolgokat kell es vettem szep kifestot kislamynak, zsirkretat, zoknikat, hajcsat es fesu keszletet, fogkremet, fogkefet, edesseget es mar 7 ezer korul jarok majdnem. A legolcsobb kis babak nagyon gagyik, ami meg kinez valahogy 3 ezertol kezdodik. De veszek majd valami babat. Azert szeretnem, ha olyan lenne, hogy oruljon neki es szivesen jatsszon vele. Ja, 4 eves lanynak es 4 eves fiunak keszitek dobozokat. Kisfiunak mar ossze van keszitve, neki kisautot vettem, konyvet, zsirkretat, edesseget, fogkefet, fogkremet.
2013. dec. 4. 13:02
4/5 A kérdező kommentje:
Es zoknikat persze.
2013. dec. 4. 13:03
5/5 anonim válasza:
Babát, puzzle-t, mesekönyvet, kis ékszekereket, figurákat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!