Mit gondoltok a Daisy névről?
Én azt, hogy ebben a formában nem lehet anyakönyvezni, mert van magyar átirata: Dézi
Soha nem értettem az ilyen jellegű kérdéseket. Mégis mit kellene gondolni róla? Én egyik névről sem gondolok semmit. A sajátoméról sem.
Ha valami konkrétabb dolgot kérdeznél, arra lehet felelni. Erre nem.
A tetszik/nem tetszik érdektelen lenne. Az csak egymás lepontozására jó.
Én is ezt a Dézit akartam írni, mint az 1.
Egyébként nekem a Donald kacsa barátnője jut róla eszembe.
A jelentése angolul százszorszép, az a kis fehér virág, ami szinte kiirthatatlanul szokott a gyepben nőni :)
Elég érdekes lenne egy Kiss vagy Szabó vagy más hasonló magyar hangzású vezetéknévvel.
Akkor adnék ilyen nevet a kislányomnak, ha az édesapja külföldi lenne, angolszász nyelvterületről, esetleg a családjában lenne ennek a névnek hagyománya.
Különben nem.
Szép napot.
Első vagyok. Ezt a hülyeséget, hogy kutya meg macska egyebek minden hasonló kérdésnél elsütitek, de nem tudom miért. A szomszédom Bélának hívja a kutyáját. Akkor most bélás kérdésre írjam, hogy kutya?
Nem néztem mennyire gyakori név a statisztika szerint. A google ad bőven találatot. Pl. A brutálisan meggyilkolt Szabó Dézi modell nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!