Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Lipót és...

Mi a véleményetek a Lipót és Leopold nevekről?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

A Leopold tetszik, most ahogy írod, bár én nem adnám, a Leó aranyos becenév, a Lipót nekem nagyon komoly.

De,nekem mindig az a tanácsom, hogy azt válasszátok, ami nektek tetszik. Ha a szülők teljes meggyőződéssel használnak egy nevet, akkor azt a gyerekük is magáénak fogja érezni, még akkor is, ha amúgy "furcsa" kategóriába tehető.

Mi is adtunk egy "különleges" nevet, és nagyon szeretjük. Általában megosztja az embereket, van,a ki gyönyörködik, hogy hol találtunk ilyen szépet, van aki meg furcsállja, hogy "aha, és miért pont ez"...

2013. dec. 3. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
A Leopold az tetszik, de Lipót nem
2013. dec. 3. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

lipot tetszik

ha te vagy a leonardos,akkor ezek màr sokkal jobbak!

2013. dec. 3. 11:21
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Ezzel a meggyőződéses dologgal nem értek egyet. Én kifejezetten utálom azt, amit szüleim meggyőződéssel használtak. Választottam is mást helyette.

Egyik sem tetszik. Ha választani kell, akkor inkább a Lipót. Egy magyar vezetéknévhez jobban illik, mint a másik. Szerintem.

2013. dec. 3. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok ezekhez a nevekhez komoly, erős embert elképzelni, sajnálom.
2013. dec. 3. 11:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

És nem én vagyok a "Leonárdós"... :)

2013. dec. 3. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Pont egyik nap gondolkodtam azon, hogy a Lipót tulajdonképp tök jó név. Bár nem hiszem, hogy adnám. Olyan királyos. :) A Leopold nem tetszik.
2013. dec. 3. 13:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát, nekem a Lipótról a Csipetcsapatos Kvarg Lipi jut eszembe, Leopoldról pedig Butters a South Parkból :) , de nekem tetszene mindkét név, persze nem emiatt. :)
2013. dec. 3. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Leopold az első kutyánk volt, nagyon szerettük....
2013. dec. 3. 14:14
 10/10 anonim válasza:
43%
Leopold Slikk = Angry German Kid
2016. júl. 25. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!