Mi a véleményetek a Lipót és Leopold nevekről?
A Leopold tetszik, most ahogy írod, bár én nem adnám, a Leó aranyos becenév, a Lipót nekem nagyon komoly.
De,nekem mindig az a tanácsom, hogy azt válasszátok, ami nektek tetszik. Ha a szülők teljes meggyőződéssel használnak egy nevet, akkor azt a gyerekük is magáénak fogja érezni, még akkor is, ha amúgy "furcsa" kategóriába tehető.
Mi is adtunk egy "különleges" nevet, és nagyon szeretjük. Általában megosztja az embereket, van,a ki gyönyörködik, hogy hol találtunk ilyen szépet, van aki meg furcsállja, hogy "aha, és miért pont ez"...
lipot tetszik
ha te vagy a leonardos,akkor ezek màr sokkal jobbak!
Ezzel a meggyőződéses dologgal nem értek egyet. Én kifejezetten utálom azt, amit szüleim meggyőződéssel használtak. Választottam is mást helyette.
Egyik sem tetszik. Ha választani kell, akkor inkább a Lipót. Egy magyar vezetéknévhez jobban illik, mint a másik. Szerintem.
Köszi a válaszokat.
És nem én vagyok a "Leonárdós"... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!