Ti megtennétek mindent egy rosszul induló terhességért,
vagy hagynátok, hogy döntsön a természet?
Figyelt kérdés
Minden alatt értem pl: fekvés meglévő gyerek kárára is, terhességmegtartó szerek, mint utrogestan stb.
Rosszul induló alatt azt értem, hogy pl pozi teszttel egyidőben vérzés vagy ilyesmik.
2013. dec. 2. 16:06
1/10 anonim válasza:
Minden tőlem telhetőt megtennék, ami nem menne a meglévő rovására
2013. dec. 2. 16:07
2/10 anonim válasza:
mindent megtennék
2013. dec. 2. 16:08
3/10 anonim válasza:
Én megtettem, mondjuk első baba. % héten véreztem kiderült hematoma, vérröggel, és a bal petefészkem Pco-s ezért kellett az utro....
Úgy gondoltam semmi nem garantálja hogy a következőnél sem lesz gond, így is sokára jött össze több mint egy év után.
Munkahelyemről kirúgtak a fekvés miatt...most volt a 12 hetes uh-első leletem ahol minden rendben van...
Úgy gondoljátok rosszul tettem?
2013. dec. 2. 16:13
4/10 anonim válasza:
Mindent megtennék.
2013. dec. 2. 16:16
5/10 anonim válasza:
3-as
a kérdésben az szerepel, ha van már meglévő gyerek.
Ha van már meglévő gyerek, akkor nem tudod megtenni, hogy egész nap fekszel, és a meglévő gyereknek szüksége van az anyjára.
2013. dec. 2. 16:18
6/10 anonim válasza:
nekem azt mondta az orvosom, hogy ha egy baba meg akar maradni, akkor fizikai munka mellett is megmarad, ha meg nem, akkor hiába a fekvés és a gyógyszerek. szóval igen, mindent megtennék emellett is.
2013. dec. 2. 16:33
7/10 anonim válasza:
Ha valaki teherbe esik, és szeretné megtartani, akkor ott nem beszélhetünk arról, hogy a 'meglévő rovására' megy. Akkor már 2 életért felelős az anyuka, és nem tehet mindent a nagyobb igényei szerint. Ha megszületik a kicsi, akkor meg pláne. Szerintem amit az elsőért megtett az anyuka terhesség alatt, az jár a többediknek is. Ha kímélnie kell magát, akkor tegye, még ha a nagyobbnak emiatt korlátok is lesznek szabva, mint pl. ne ugráljon anya hasán. Erről szól a több gyerekes lét, és a testvér kapcsolat.
2013. dec. 2. 17:19
8/10 anonim válasza:
Alapvető különbség ilyenkor (akárcsak az abortusz-kérdéseknél), hogy maga az anya mikortól tekinti gyereknek az embriót/magzatot. Én már a kezdettől annak tekinteném, bevallom, vallási okok miatt is, így számomra egyenrangú a testvérével és mivel neki nagyobb szüksége lenne rám az adott helyzetben, igyekeznék minden erőmmel "segíteni" az életben maradását. A testvéremmel terhesen anyukám majdnem fél évig kórházban feküdt, míg én 2 évesen a nagymamámnál voltam másik városban (elkényeztetve). Örülök, hogy így egészséges kistestvérem születhetett, anyámmal a kapcsolatunk pedig nem sínylette meg, ma is szeretetben élünk. De el tudom képzelni, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor a nagyobb gyermek(ek) ellátását egyszerűen nincs kire bízni egy veszélyeztetett terhesség esetén, és ilyenkor sajnos nincs jó megoldás.
2013. dec. 3. 12:37
9/10 anonim válasza:
Érdekes hogy mindenki le lett pontozva
2013. dec. 3. 12:40
10/10 anonim válasza:
Fejtsék már ki a "kedves" lepontozók a véleményüket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!