Egyes anyukákkal miért állandóan a férjükkel védetik meg magukat ilyen helyzetekben?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam, hogy másik gyereknek vagy anyukának nekiugrasztották a férjüket egy-egy vitás szituációban. Szerintem ilyen esetekben az erőfölény igenis számít. Meg a "bezzeg ha a férjem ott lett volna" kezdetű mondatok...
Az anyuka fogta a gyereket, a férj meg neki a másik félnek...
Ha már ő keveredett vitába, miért nem ő áll ki és rendezi le, miért a férfi, akár másik anyukával vagy gyerekkel szemben? Mondjuk apukával szemben még elmegy, de egy nővel???
Pl. itt.: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
2013. nov. 30. 14:48
1/9 anonim válasza:
Nem tudom hol olvasol ilyeneket, mert én ezt nem tapasztalom, pedig majdnem minden kérdést olvasok ebben a kategóriában. Amit belinkeltél ott is az apa magától szólt rá egy másik gyerekre. Szó nincs olyanról benne, hogy az anyuka küldte volna. Ráadásul még igaza is volt.
2/9 anonim válasza:
Ugyanezt akartam irni en is...hol van az h az apukat ugrasztotta az anyuka?? Apuka vedte sajat magatol a gyereket osztinosen....hol vannak olyan kerdesek ahol megvedetik magukat? En se talalok olyat sehol. Nem ertem a problemadat, sot meg egy ertelmes peldat se tudtal felmutatni. Apukanak epp ugyanannyi joga van megvedenie a gyereket mint az anyjanak. Legyen az novel, ferfival szemben....
3/9 anonim válasza:
Én sem értem miről van szó, sosem tapasztaltam még ilyet és a belinkelt kérdésben sem látom ezt...
4/9 anonim válasza:
Pontosan. És ha még neki is ugrasztja, abban sincs semmi, azért van az embernek férje, a gyereknek apja, hogy kiálljon érte.
5/9 anonim válasza:
Arrol nem is beszelve ha apuka is ott van tegyuk fel es a masik gyereknek az anyja tojik a gyereke fejere ezzel veszelyezteti maset, mint olvashattunk ket konkret peldat is erre a linkedben...tok mindegy h anyuka vagy apuka volt a gyerekkel es h a masik apuka meg kiosztja a figyelmet szulot....ha mar ennyire elofolenyeknel tartunk...akkor h lehet az h egy 10 eves fiu lelok egy 3 eves kislanyt....akkor mirol is beszelunk? Ja vagy oda az nem ervenyes? Kerdezo mi van kiosztottak vmi miatt?
6/9 anonim válasza:
A kérdés alapján én sem ilyen cikket vártam, különösen, hogy a cikk, több mint egy évvel ezelőtti. Nem arról szól, amiről a kérdező ír.
7/9 anonim válasza:
Én is úgy látom,h az apuka cs védte a saját gyerekét,ráadásul jogosan is,nem kérte rá senki,sztem az lenne a baj,ha ilyen esetben kérni kéne.
8/9 anonim válasza:
Kérdező most őszintén mi a gondod? Nem ért Téged senki!
9/9 anonim válasza:
Èn se értelek, nincs szò a kèrdèsben arròl, hogy anyuka ugrasztotta apukàt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!