Amióta terhes vagyok, azóta állandóan körül vesznek a macskák. Vajon megérzik?
Olyan idegesítő, h pont a macskákat kell kerülni,de nem bírom őket lerázni,mert mindenhová követnek. Van 5 cicánk.
Megérezhetik a terhességet? Vagy hülyeség?
Régen nem csinálták ezt..
Nem érek hozzájuk, naponta felmosok,takarítok utánuk.
Így nem lesz baj?
Nem lesz baj:) Hozzájuk is érhetsz, csak az almozással vigyázz, azt ne te csináld!
Szerintem azért követnek most, mert már hozzájuk sem érsz :)(gondolom ez a terhességed előtt nem így volt)
Hát igen, előtte mindig simogattam őket, ölemben voltak. Almot nem én takarítom. :) Kicsit megnyugodtam.
Köszönöm!
Rohadtul nem azért vannak tartva kedves utolsó,mert menő!
Mert te tudsz mindent nagyokos ugye???? Nézzél már magadba... Fogadjunk,h te is tettél már fel itt kérdést..
hú neked meg fog jönni? :D Vagy miért vagy ilyen harapós kedvedben kedves 5,7?
A közhiedelemben az van, hogy a macska veszélyes a terhes nőkre. Inkább kérdezzenek rá, és akkor el tudjuk oszlatni a hiedelmeket. Nem várható el minenkitől hogy elolvasson 8 lexikont a macskákról mielőtt beszerez egyet... A lényeg, hogy szereti a macskákat, nem azt kérdezte hogy hogy lehetne megszabadulni tőle...
Drága 5ös,te engem ne oktass ki, mert nem is ismersz,és ne alkoss véleményt egy idegenről! Ha nem tetszik a kérdés nem kell rákattintani.Mert te olyan szuper okos vagy.. pfffff o.O
A többieknek nagyon szépen köszönöm!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!