Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Geomag játékról mi a véleménye...

Geomag játékról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Hasonló játék mint a régi babilon, vagy több mindent tud? Élőben még nem láttam, de a doboz alapján hasonlónak tűnik.(az alap típusra gondolok) A lányomnak már van egy babilonja, ettől függetlenül érdemes lenne venni ilyet, vagy felesleges?
2013. nov. 30. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:

kb. ugyanaz, a fiam 3 évesen kapta, korai volt még neki.

hány éves a lányod?

2013. nov. 30. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Gőzöm nincs, mi az a Babilon :)

Az én 2 évesem jól elvan vele, de csak a golyókat rakosgatja, meg a pálcikákat dobálja. Szerintem nagyon jó játék, de érdemes venni hozzá paneleket, és inkább a nagyobbacska gyerekek tudják rendesen kihasználni.

2013. nov. 30. 15:58
 3/4 A kérdező kommentje:

4 és fél éves.

Ez a babylon: [link]

Most nézegettem a geomagot, találtam kettőt ami ránézésre tök ugyanaz, de mégis különbözik árban és életkorban. Az egyik 3 éves kortól való, a másik 6-tól:

[link]

[link]

Szerintetek mi lehet különbség?

2013. nov. 30. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk van Geomagünk, több készlet is. A lányaim nagyon szeretik, és a felnőttek is, teljesen bele tudunk feledkezni az építésbe :) A nagyobbik lányom kb. 3,5 évesen kapta az első készletét, most már 7 éves, de a mai napig szeret vele játszani. Egyenlőre még csak a saját fantáziája alapján, de lehet úgy is használni, hogy egy előre megrajzolt alakzatot kell megépíteni. Na, nekem kapásból bele is tört egy egyszerűbb alakzatba a bicskám (pedig egész jó voltam geometriából), és a férjem is vagy egy fél óráig piszmogott vele :)

Ezt most nem elrettentésképpen mesélem, hanem pont azért, hogy érzékeltessem, szerintem egy kortalan nagyon sokáig jól használható játék! (Fejleszti a térlátást, később a suliban is hasznosítható tudást ad geometria)

Olyan készletet válassz, amiben a lehető legtöbb rúd és golyócska van. Amikor az ember belejön az építésbe, nagyon elszomorító, amikor egyszer csak elfogynak :( Bezzeg panelből mindig 10x annyi van,mint kéne.

Szóval én azt mondom, hogy jó kis ajándék, szerintem sokkal élvezetesebb, mint a Babilon!

2013. nov. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!