Mi a véleményetek a fisher price:sütifaló kincsesbödön játékról? 7 hónapos anyuka
Az, hogy irreálisan drága.
Én 990 FT-ért vettem formabedobó teknőst a lányomnak, ez is tökéletes.
7 hónaposnak amúgy még nem való ilyen játék, majd 1 éves kor felett kezdenek rájönni a dologra.
december 20 án lenne 8 hónapos de akkor még korai lenne?!
Van valakinek ötlete h akkor milyen játékot vegyek karácsonyra?
Szerintem is aranyos, hasznos kis játék- az ára meg... hát igen, a marketingjét is meg kell fizettetni. :)
Nálunk a kisfiam olyan 10-12 hós kora körül kezdte megszeretni, a gombnyomkodással, tetején való rámolással kezdte, de hidd el, egy ilyen pici ezekkel is tanul (megfogni stb.)
Nekünk angol nyelvű van (kétnyelvű család vagyunk)- így még ezáltal is a másik nyelv is erősödött játék közben (előbb tudta, hogy a háromszög triangle, a kör circle, mint magyarul).
A játék szép, színes, figyelemfelkeltő. Látást, hallást, szem-kézkoordinációt és (mivel a miénk angol) nyelvet is fejleszt, tanít.
Mára a kisfiam ovis, a játékot kinőttük.
Épp a napokban került elő (a kinőtt játékokkal kellene kezdeni valamit)- és ugyanolyan jó kedvvel és szeretettel játszott vele, mint picinek (persze neki ez már nem jelent 2-3 percnél több elfoglaltságot, de amikor pici volt, akkor tényleg sokáig lekötötte).
Gondold végig az anyagiakat- válaszd külön a játék hasznosságától. Ha hasznosnak ítéled, akkor tudsz keresni főleg most az ünnepek/év vége környékén akciósat belőle, esetleg szép állapotú használtat (hiszen ezek műanyag játékok, letörlöd egy kis babafertőtlenítővel és mé jó lehet, ha igényes családból származik és nincs leharcolva).
Szép napot.
Az én lányom tavaly karácsonyra kapta, akkor 7 hónapos volt. Több hónapig játszott vele, most éppen kiesett a pikszisből, de biztos vagyok benne, hogy játszik még vele. Én utálom ezeket a zenélő, éneklő játékokat, de ez nem idegesít egyáltalán.
Ha van rá keret, vedd meg nyugodtan, enni nem kér:)
Ezt viszont imádja a lányom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!