Anyukák! A FP sütifaló kincsesbödön tényleg annyira jó? Szeretik a babák? Csak magyarul beszél?
Igen, az én két gyermekem is nagyon szerették, amikor még picikék volta, de szerintem ha lenne benne elem most is jól eljátszanának még vele, pedig már 4,5 és 2,5 évesek!
Üdv egy Anyuka.
Én ezért vettem Tesz Veszen tavaly a lányomnak. A mienk régebbi, ez még csak magyarul beszél. Akkor volt 10 hónapos, nagyon tetszett neki, még mostanában is előveszi, most 20 hónapos.
Amúgy nem olyan zavaró az angol sem, a tanuló kutyánk két nyelvű.
A miénk angol-magyar nyelvű. Nem lehet beállítani, hogy csak magyar legyen, mert azután egyből eldalolja angolul is a téma-répát! :))
15 hónapos a lányom, de jelenleg nem nagyon érdekli. Olyan formabedobóval szeret játszani, aminek nincs hangja.
Igaz, ezt is ki lehet kapcsolni, mint bármit .. de ő ahhoz van szokva, hogy zenél.
Pont ma vettük meg neki akciósan a tescoba a Jézuska megbízásából :-)
Ő akkor lesz 11 hós, valószínű őt 7 hhónaposan nem kötötte volna le, de minden baba más.
Én 1.szülinapjára vettem a lányomnak a teszVeszen,ez csak magyar nyelvű.Most múlt 14 hónapos és most már magától pakolgatja a formákat a bödönbe,de még csak a tetején keresztül,az oldalán lévő formákon keresztül még nem tudja.
Korábban csak a zenéket hallgatta amiket játszik a bödön,de van neki tanuló kutyusa is,most nagy haverok,mindig vele van és nyomogatja a testrészeit,hogy énekeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!