Hogyan döntöttétek el, mi legyen a gyereketek neve?
Figyelt kérdés
Végigböngésztétek az utónévkönyvet? Vagy volt már előtte kedvenc? A férjed is részt vett a döntésben? Leendő nagyszülők, más rokonok nem szóltak bele?2013. nov. 28. 16:48
11/12 anonim válasza:
Bújtam az utónévkönyvet is, de nem jött ihlet. Volt egy név, ami régen tetszett, csak aztán ismertem valakit, akit így hívtak, és borzasztó kellemetlen alak volt, meggyűlt vele a bajom egy darabig. De végül ezt legyűrtem magamban. Szóval a következő volt a szitu: egyszercsak beugrott ez a név, "Legyen X?" apuka: "aha, legyen". Szóval nem volt B verzió a nevet illetően.
12/12 anonim válasza:
Mi az anyakönyvezhető nevek listáján kezdtünk végigmenni, semmi nem tetszett igazán, vagy egyikünknek vagy másikunknak volt kifogása, aztán egyszer csak megpillantott egyet a párom, amit soha nem hallottunk még, és jött a sugallat, hogy ez az :). Második névnek anyukám nevét kapja, mert nagyon sokat segít nekünk mindenben, de ezt csak szülés után hozzuk nyilvánosságra és meglepi lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!